Sokaktan kareler

Geçenlerde fotoğraf grubuyla Kemeraltı, hanlar gezisi yaptık. Ondan bazı kareler. Aşırı sıcaklarda fotoğraf da çekilmiyor. artık. Güneş kavuruyor zaten. 

Yukarıdaki kare bir ayakkabı boyacısı çalışırken. Tam boyarken denk gelsem daha bir hoş olurdu ama işi bitiyordu. Biz de grup olarak dolaşıyorduk.


Kızlararası Hanı. Şu lambaları çekmeyi oldum olası severim ben. İnsan evinde kullanamaz da bunları. Şöyle süslü bir bahçe lazım sanırım.




 Burası Halkapınar Spor Salonu. Deniz geldiğinde gitmiştik. Şu dokuyu acayip sevdim. 

Yorumlar

  1. kızlaraağası güzel yer :) o lambaları turistler hep almak istiyor ama götürmekten vazgeçiyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. İzmir'de İstanbul gibi fazla han yok. En çok gidilen bu işte.

      Sil
  2. Güzel kadraj yakalıyorsunuz, hepsi estetik. Kullandığınız makinenin markası nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Canon 6Dmarkıı var ben de.

      Sil
  3. Çok güzel olmuş özellikle 8lkini çok beğendim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok çekebildiğim bir kare değil. Genelde çekiniyorum böyle yakınlaşmaya. İnsanlar tepki gösterebiliyor. Bir kez mesela sahilde kestane satan adam bağırarak tepki göstermişti.

      Sil
  4. Yine güzel kareler. Bir toplulukla birlikte fotoğraf çekmek kalabalık alanlarda çok daha rahatlık sağlamıştır ve üretkenlik veriyordur sanırım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder