Deniz bu hafta sonu İstanbul'a gidiyor artık. Onların okulu biraz geç açıldı bu yıl. Gitmeden son bir deniz yapalım diye dün Urla'ya gittik. Deniz dalgasız olunca da kendimizi uzun yüzerek denemek istedik. Bu aralar özellikle yüzme konusunda kendimi aşmaya çalışıyorum.
Sahilden Karantina Adası'na kadar çaprazlama yüzdük önce. Sonra Ada'nın etrafını yüzerek geçtik. Kabaca google dan baktığımızda en az 4 km yüzmüşüzdür diyor koca kişisi. Zaman olarak da aralarda minik esler vererek 1 saat 50 dakika yüzdük. Daha önce Devrim'le (3 hafta önce) Ada'ya git gel yapmıştık. Bir gidiş 40 dakika sürmüştü. Uzun yüzenlerin işi cidden zor. Hem bir zaman sonra kollar bitiyor. Hem de Urla gibi ılık bir suda bile üşümeye başlıyor insan. Yine de hedefi tamamlamak çok keyifli.
Fotoğrafla dünden değil. Uzun yüzeceğimiz için makina taşımadım.
En çok özlediğim renkler :) Ben de deniz çocuğuyum. Eskiden 1.2km uzaktaki adaya git gel yapardım ama artık gzüm yemiyor, bir de yalnız kaldım, tek başıma nedense korkuyorum... Muhteşemsiniz, aynen devam... Daha maraton yazınıza yorum yazamadım :)))) siz triatlona doğru gidiyorsunuz... Maşallah!
YanıtlaSilEskiden uzun mesafe yüzmüyordum. Son yıllarda başladım. Tek başıma derine gitmeye tırsarım ben de. Dibi görmeyince:((( Bir de son yıllarda denizlerde bir dünya zararlı balık falan görülmeye başladı. Triatlon zor gibi ya şöyle az mesafeli olanda denemek isterim kendimi. Bisiklete de biniyorum çünkü. Zaten benim için önemli olan tamamlamak. Spora bu kadar geç yaşta başlayınca bazı şeyler zorlayabiliyor. (Yaş 51 şu anda)
SilYine çok güzel kareler. Denizin altı zaten büyüleyici.
YanıtlaSilKesinlikle denizin altı muhteşem. Paraya kıyıp kaliteli bir kamera alasımız var. Bizimkisi iyi değil.
SilSular serinlemedi mi daha?
YanıtlaSilRüzgar biraz serinletti ama o kadar da değil. Rahat giriyoruz. Ben kasım ayında da girmeyi umuyorum:)))
Silamanin iyi vallahi üşümüyon :)
YanıtlaSilİzmir'de daha yüzülür bence
SilHarikasın valla. Ben saldım iyice 😬.
YanıtlaSilBen bu aralar spora epey bir dadandım bakalım
Sil