Yine İstanbul

Bir kez daha İstanbul. Bu kez Deniz'in yerleştirmeye gidiyoruz. İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ni kazandı. Yurt bursu da aldığı için yurtta karar kıldı. Şimdi yurda ne gider ne gitmez, minumum ama işe yarar seçenekler mantığı ile günlerdir odanın birine bir güzel yayılıp liste yapıp eşyaları hazırladık bakalım. Hani gideceği yerde de istediğini bulur sıkıntı değil ya işte ben buradan ekonomik ve mantıklı çözümler üretirim diye. 

Bu arada Ada'nın ev taşıma durumları var. Dönem dönem ben taşınacağım, arkadaşlarımla oturacağım moduna girdiği için ne kadar reel bir durum bilemiyoruz. Hem Ada'nın evine gerekli gıdaları götürüyorum hem taşınırsa nasıl ne toplanır sorularını şimdiden kafamda döndürüp duruyorum. (en büyük sıkıntım bu. Sürekli düşünmek, eksileri kafamda çevirip durmak) Şimdiye kadar tek yaşadı arkadaşlar nasıl olacak, anlaşamazsa kiralar uçuk zaten biz tek altından nasıl kalkarız?

Bu ara kafada sürekli sorular, alınacaklar, işler pek aktif olamadım buralarda. Bakalım taşınma durumlarına göre yeni yeni fotoğraflar çekerim sanırım. 

İstanbul depremde yıkılacak diye bas bas bağırılırken ikinci çocuğu da oralara göndermek de cabası oldu malesef.







 

Yorumlar

  1. Deniz'e üniversite hayatında başarılar:)

    YanıtlaSil
  2. ah yaaa nolursa olsun istanbul gibisi yok :)

    YanıtlaSil
  3. Deniz'i tebrik ederim, fevkalede bir okul kazanmış. İTÜ yurt konusunda da iyi. Benim kızımda orda yurtta kaldı 5 yıl. İstanbul'da yaşadığımız halde. Yurtta kalacak olması büyük şans olmuş. Başarılar dilerim. Ada'da belki yalnız olmaktan sıkılmıştır:) Umarım işler rast gider.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Evet yurdu güzel. Zaten burslu girdi. Yurt bursu da aldı. 2 kişilik güzel bir odası var. Ada oturduğu semti de sevemedi. Fatih. Aslında insan yapısı değişse de ben oraları çok severim. Eski, asıl İstanbul.

      Sil
  4. Hayırlı olsun ve size kolaylıklar, onlara başarılar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  5. Selam. 😊
    Yine koşturmalı, ev yerleştirmeli bir döneme denk geldiniz desenize. :) kolaylıklar dilerim. Hayırlı olsun üniversite 🙏🏻🪷
    Ah! O deprem korkusu... hepimizin bir yerinde hep pır pır atıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. İstanbul hep öyle oluyor. Hem Ada sağolsun biraz pasaklı. Ev gittiğimde fena oluyor. Epey temizlik işi. Tadilat falan. Bir de severim oraları . Boş kaldıkça tabana kuvvet dolaşıp fotoğraf çekiyorum. Genelde kilo verip gelirim oradan

      Sil

Yorum Gönder