Duvar resimleri

Duvar resimlerini seviyorum. Sokaklara ayrı bir hava katıyorlar. Kimi çok estetik kimi çok anlamlı oluyor. Hoş fotoğraf çekeyim dediğinizde önündeki park edilmiş araçlar inanılmaz ciddi bir sorun ya. Bu yüzden görüp çekemediğim çok olmuştur. 

İzmir'in sokaklarında çeşitli zamanlarda çektiğim duvar resimlerinden bazılarını paylaşmak istedim bugün.








 

Yorumlar

  1. bir ikisini koymuştun galibaaa :) severim ben de duvar resimlerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet koyduklarım var. Böyle tema yapınca sevdiklerimi birarada ekleyeyim dedim.

      Sil
  2. Çok ilginç duvar resimlerine Almanyada rastlamıştım sizin çektiklerniz de çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzelleri var daha. Ama kimi çekilemiyor işte kimini nette gördüm bulamadım.

      Sil
  3. Ben de bayılıyorum bu çizimlere,hatta köy kasaba gezip duvar resimleri yapan bir sanatçının işlerine çok hayranım Devak/Aybars Yücel harika işlere imza atıyor takip et mutlaka bayılacaksın.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel resimler ama hepsinde kameranın önüne birileri girmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O insanlar bilinçli ama. Geçsinler diye bekliyorum. Kiminde tam istediğim gibi olmuyor. Bazen de insanlar çekiniyor yön değiştiriyor.

      Sil
  5. Yalnız son resimde Yaşlı teyze ne güzel poz vermiş. :) Duvardaki resim gençlik yıllarındaki yansıması gibi :) Bu arada blog adresim değişti. Profilimden bakabilirsin ve tekrardan takibe alıp yorum yapmayı unutma. ;) Yorum yapanlar arasında bir kişiye zaman zaman hediye vereceğim. Belki ilk hediyeyi alacak kişi sen olabilirsin. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyze oturuyordu orada, poz vermedi aslında. Sokaktaki kişi ve duvar resmi ilişkilendirildiği zaman daha bir güzel oluyor. Seviyorum böyle kareleri.

      Sil
    2. Kesinlikle katılıyorum. Böyle resimler daha iyi oluyor :)

      Sil
  6. Malesef...bir de elektrik direkleri, teller

    YanıtlaSil
  7. Bu resimler sokaklara hayat veriyor, sıradanlıktan kurtarıyor. Okul duvarları trafo üstleri gibi yerleri haricinde yerlerde de görmek güzel. Penceresine yapraklar çizilmiş olan mesela, o da çok hoş. Kompozisyona insan girince daha izlenesi oluyor fotolar. Emeklerine sağlık 🙏⚘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefondan okuma yapmayacağım bir daha :)) Pencere gerçek pencere değilmiş meğerse :))

      Sil
  8. Bu da fotoğraf gibi ayrı bir sanat dalı oldu bence ve belki de öyle kabul edilmiştir bile:) Ve artık şehirler o kadar kalabalık ki boş bulup çekmek çok zor, siz yine de iyi yakalamışsınız:)

    YanıtlaSil
  9. Yurt dışı deseydin inanırdım. Ne kadar güzel resimler hepsi. Resimlerin önündeki insanlar da fotoğrafa ayrı bir hava vermiş bence.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder