Su altından bir video


 Küçük bir tatil arası verdim yine. Devrim baba bu hafta izin aldı şöyle bir İzmir civarı denize girip çıktık 3 gün. Tarla vs. de var. Bugün evde incir toplama, kaynatma ve pestil haline getirme şeklinde dinlendik:((( Akşamüstü Urla yolcusuyuz (akrabalar falan geldi) Yine deniz, tarla derken tatili bitirip döneriz artık. Bugün fotoğraf düzenlemek zor geldi. Bir sualtı videosu eklemeye çalıştım bakalım.

Yorumlar

  1. Bu videoyu ayağınızda palet varken mi çektiniz? Geçtiğimiz haftalarda ben bir çok deneme yaptım ve ayağımda palet olmadan istediğim seviyede çekemeyeceğime karar verdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Bir süredir hep paletle yüzüyorum. O kadar alıştım ki paletsiz kendimi eksik hissediyorum. Ben su altında pek kalamıyorum malesef. Eşim 2-3 dakika kalıyor. O kadar uzun videoyu yüklemesi uzun sürer diye eklemedim.

      Sil
  2. iyi tatiller, iyi pestiller :) ah deniz deyince aklıma hep gökova, akyaka, göcek koylarındaki berrak yeşil mavi deniz geliyor, ordaki deniz başka yerde yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol. Bitti geldik gari. Akyaka'ya gittim. Diğerlerini görmedim. Ama şimdiye kadar gittiklerimde en çok Dikili Bademler tarafını sevdim ben.

      Sil
  3. Ne iyi yapmışsın ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder