Sokaktan kareler


Sokaktan kareler hiç paylaşmamıştım sanırım. Benim en beceremediğim alan. Çekiniyorum sakaklarda fotoğraf çekerken. Bir o kadar da severim bu türü. Bakmaktan keyif aldığım bir türdür. Bir ara kurs arkadaşları ile dolaşırken çektiklerimden...

Bu ara iyice azaldı bloğa girişlerim. Zaten 2 gün tarla, sınav bitti arada Urla derken evde geçen zaman azaldı. Ondada çektiğim fotoğrafları düzenle, oturulmayan odaları temizle, çamaşır vs. derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum.

Bu arada 8 yıl önce sol dizim in menisküs dejenerasyonu denmişti. Bu ara yine sıkıntı yapınca doktora gittim. mr çekildi falan. Dün sonuç için yeniden gittim. Ben "boşa gelmişsin dizinin bir şeyi yok" demesini beklerken doktor "sen ne iş yapıyorsun? Dizini mahfetmişsin" deyince moral yerlerde. Ödem varmış, zamanla kemiği yiyecekmiş. İçerde yara varmış, arkada kist, menisküs hasarlı. Dize vurulan iğnelerden önerdi ve kortizon hapı. Hadi bunlar neyse de bir dünya spor yasak. Merdiven, yokuş, diz çökme, kardiyo...özgürlüğümü kısıtlanmış hissettim. Futbol hayatım bitti anlayacağınız. 

Basmane arkak sokakları

Boş evde bir kedicik


 İzmir'de klasik. Kordon'da denize giren çocuklar.

Sokaklarda dolaşırken aralık bir kapıdan baktığımızda görmüştük bu çalışma durumunu.


 Kale'nin oralar



Yorumlar

  1. Geçmiş olsun, güzel fotoğraflar emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda yeşil sahalara dönersiniz:)

    Bu arada fotoğraflar çok çarpıcı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun. Bildiğim kadarıyla hasarın geri dönüşü yok. İlerlememesi sağlanacak bundan sonra. Aslında benim sokak karelerim o kadar iyi değil. Çekiniyorum çünkü çekerken. Ama çok seviyorum bu tarzı.

      Sil
  3. olsun yoğunluk güzel bişeey :) çok geçmiş olsun yaa. fotiler güzeldi, son foti en güzeliii :)

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun Saadet...
    Benim dizimde sıkıntılı, doktora gitmeye korkuyorum yeminle
    İnşallah ilaçlarla düzelir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla annemden bildiğin oiğne ile düzelmedi. Hoş ilerlemiş olabilir onunkisi. Bol bol kas çalışıp güya dizimi falan güçlendiriyordum. Şimdi alışmışken yassak hemşerim dediler. Yani bir diz ne olacak diye bakılır bel ki de ne bileyim epey bir planlarım alt üst oldu. Şu çocukları üniversiteye yerleştirince dağ tepe dolanacaktım ben...

      Sil
  5. Geçmiş olsun.resimler çok başarılı bence ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder