The Simpsons Movie

The Simpsons Movie, Simpsonlar sanırım benim yaş grubumun gayet iyi bildiği bir animasyon. Bir dönem dizi halinde epey seyretmiştik. Bir de filmi var. 2007 yapımı ama bn seyretmemiştim. Bulduk. Bu ara sinemaya epey merak saran Deniz'le birlikte seyrettik. Bayıldı. Özellikle Homer-baba karakterini pek sevdi.

 Filmde bu kez baba Homer, sadece kendisinin değil tüm kasabanın başını belaya sokuyor. Kasabadaki nehrin sırınların üstünde kirlilik göstermesi üzerine kasaba kalın cam bir fanusun içine alınıyor. Ve tamamen kaderine terk ediliyor. Haliyle kasaba halkı Simpsonları dışlıyor. Bir biçimde fanusun dışına çıkıyorlar ve Alaska'da yeniden yaşantı kuruyorlar kendilerine. Ama kasabanın yok edileceği haberlerini duyunca geri dönüş kaçınılmaz oluyor.



Hep dram önerecek değilim ya. Güzel, keyifli, gülme garantili bir animasyon olsun bu kez dedim...


Yorumlar

  1. izlememişim oleey izlerim ya saool :)

    YanıtlaSil
  2. Yıllar önce seyretmiştim bu filmi. O zaman Internet ve seyir platformları bu kadar gelişkin değildi herhalde ya da CD'sinde mi indirim vardı bilmiyorum ama VCD'de izlediğim filmlerden biri :) İyi bir his oluştu bu yazıyı okuyunca, demek ki tekrar izleyebilirim :) Neşeli ve sağlıklı sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  3. Biz de çok severiz Simpsons ları ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder