Sonbahar rotası


Hissedilen hava bıcaklığı artık kış geldi dese de doğa hala sonbahar kostümleri içinde. Geçen pazar gününden bu kareler. Aslında tarlaya gidecektik. İş değil de oraya sel bastığı için hala emniyete almadığımız eşyalar vardı orada. En azından bir kez daha gitmemiz gerekiyor.  Güneşi görünce ben "hadi bugün de gezelim haftaya hallederiz" dedim.

Ada beyimiz yine takılmadı. Ders çalışacağım diyor da asıl derdi tek kalmak gibi. Neyse neler kaçırdığını bilmiyor. Devrim, Deniz üçümüz Kemalpaşa Bayramlı köyü taraflarına gittik. Nette birisi fotoğraf paylaşmış, orada gördüm. Daha önce hiç bilmediğimiz yerler. Burası dağ köyü. Epey bir tepelere çıkılıyor. Manzarayı görünce hadi inip çekim yapalım dedik nasıl bir soğuk, ısırıyor adeta.

Zaten aceleden netliğin olmadığı epey bir karem olmuş malesef.


Baba Devrim'i modelim oldu bu gezide. Deniz yanaşmadı. Paylaşıyormuşum.




Bayramlı Köyü'nü geçtikten 8Bayındır tabelasını takip ettik) kısa bir süre sonra  inip yürümek istedik. Hoş koca kişisi ne gerek var modundaydı ya. Alt taraftan dere geçiyordu, çeşme başı falan. Güzel bir yolda "artık çok üşüdük" diyene kadar biraz yürüdük. Sonra da dereye inip uzun pozlama çekimler yaptık.


Yalnız şu güzelliği nasıl çöp yığınına çevirmişler anlatamam. Fotoğraflardan epey çöp silmek zorunda kaldım. Toplasaydın diyebilirsiniz ya soğukta kolay değil, eldiven falan yoktu. Üstelik dallara iyice yapışmışlar. Kıyafetler, poşetlenmiş gıda artıkları, koltuk kenarı, poşetler... ne ararsanız vardı malesef.






Yorumlar

  1. Sonbaharın güzellikleri, elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Çok severim renkleri. Sonbahar renk anlamında tam bir görsel şölen ve hem gezmek hem fotoğraflamak keyifli bu şöleni.

      Sil
  2. paylaş paylaş tabi hihi :) son fotooooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O grenli olmuş işte. Sinir oldum kendime zaten. Ama görmek ayrı bir keyifti. Dağlar, kokular. Soğuk olmasaydı.

      Sil
  3. Harika manzaralar.Erkek çocukları bir zaman geliyor poz vermekten hoşlanmamaya, evde tek başına kalmaya bayılıyorlar.Büyüyorlar:)
    Cevreye çöp atma konusunda milletçe üstümüze yok.Yazık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sormayın. Bazen karelerde insan unsuru iyi oluyor. Ama model sıkıntım var:)))

      Sil
  4. resim yapacak konu ararken bu fotoğrafları görünce wauuuuwwww dedim :)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel manzaralar. Bizim oğlanlar da yalniz takiliyorlar bu ara 🙃

    YanıtlaSil

Yorum Gönder