Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles / Batman: Ninja Kaplumbağalar


Siz de benim gibi bir animasyon sever misiniz? Ve hatta yıllardır ninja kaplumbağaları seyretmemişseniz işte bizim film vizyona girmiş...


Çocuklar küçükken bol bol çizgi film seyrediyorduk. Animasyon da haliyle evin asıl seyredilenleriydi. Ama uzun zamandır bu olay bizde kalktı. Ada nedense pek tv-filmle ilgisi yok. Deniz de animasyona takılmıyor eskisi gibi. Nette dolanırken yeni yapım Batman ve Ninja Kaplumbağalar'ı görünce hemen seyredilecekler arasına aldım. Devrim'le ikimiz keyifle seyrettik.


Hikaye Gotham şehrinde Batman ve Shredder karşılaşmasını anlatıyor. Shredder'in peşinden Gotham'a gelen kaplumbağalarımız da hikayeye dahil olunca eğlenceli, hareketli bir animasyon çıkmış ortaya. Ben kaplumbağaları severdim, o yüzden bu filmi keyifle izledim.


Yorumlar

  1. ha haaa batman da ninja da anime de bayılırım. bunu hatırlamadım ama izlerim çok keyiflidir bee :) conducta var bi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2019 yapımı, daha yeni bir animasyon. Ben de tesadüfen gördüm.

      Sil
  2. Hey gidi günler, Star TV sabahın altisinda koyardı ninjalari, kardeslerimle cumartesi sabahı, tek gözümüz kapalı uyanır, TV karşısına geçerdik. Ay kiyamam bize ya, zaten hepi topu bikac çizgi film vardi, işkenceye bak🤣🤣🤣
    Yıllar oldu izlemeyeli, biz de izlesek negzel olur😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyin bence de. Çabucak bitiyor zaten, gayet keyifli. Hele bizim gibi ninja severlere:))) Dediğim gibi çocuklar takılmadı biz koca adam, koca kadın izledik valla.)))

      Sil
  3. izliyom şimdi çok keyifli hihi herkes var :) april çok severdim yaa. bu filmin devamı da varmış galpağ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru April yok. Bak unutmuşum ben onu. Devamına da bakarız. Araştırayım ben.

      Sil
  4. Ben animasyon severim bunun cizgi filmini de izliyoruz çocuklarla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de izlerdik eskiden. Bayılırdık ailecek. Şmdi kimse izlemiyor biz de.

      Sil

Yorum Gönder