Cloverfield Yolu No 10



Limonata Tadında Film Maratonu'na devam. Zaten bana kitap okumak ve film seyretmek için bahane olsun. Balıklama atlarım...
Hele bir de Dünya Kupası var ya. Evin erkekleri akşam maç seyrederken ben de laptoptan film bakıyorum rahat rahat. Değilse tek başına film seyretmek biraz ters oluyordu...

 Cloverfield Yolu No 10 filmin gerilim türünü sevdiğim için seçmiştim. Başta gayet güzel güzel beklentilerimi karşılayan film sonda cozuttu resmen..

Bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini açtığında yer altında, zincirlenmiş olarak bulur kendini. Kaçma girişimleri vs. derken onu tutan kişi "büyük bir kimyasal saldırı olduğunu ve kimsenin yaşamadığını" söyler. Michelle önce buna inanmaz ama orada bulunan ve kendi kendine sığınağa sığındığını söyleyen diğer kişiyi de görünce durulur.

Bir nevi güvenli sığınakta mutlu mesut yaşarken kadının aklına yine kaçırıldığı fikri yerleşir ve kaçma planı yapar.


Buraya kadar her şey iyi. Seyirci olarak ekliyorum ki kaçırılmış ve dışarıda her şey yolunda. Ama dışarı çıkışı benim için tam süpriz oldu...neyse seyretmeye niyeti olanlar için süprizi bozmayayım. Ama ben pek sevmedim.


Yorumlar