inşaat...



Bizim bilgisayar odasının bir duvarı banyo ile bitişik. Yaklaşık 1.5 yıl önce rutubet oldu o duvarda. O ara tesisatçı bakınmıştık, mutfağımı falan da yıkacaklarını söyleyince "cık" olmuştuk. Ne zamandır önünde straforla yaşayıp gidiyorduk işte.Hadi deyip giriştik geçen hafta, az az kazıdık önce. Hava alsın iyice kurusun diye 1 haftadır bekliyordu yukarıdaki gibi.
Bugün bu işi yapıp (ki çabuk bitecekti güya) 19 Mayıs konserine gidecektik akşama. Nerdeeeee....Devrim kazıdıkça duvak kalktı. Burada fotosu yok o prizlerin oralar hatta borular geçtiği yol hep boş bırakılmış. Kazdıkça kazıldı duvar. Nasıl toz oldu nasıl iş çıktı anlatamam....Kazıldı, sıvası yapıldı akşama kadar. Evde 2 çocuk gidip gelip ortalığı siliyorum ki toz diğer odalara taşınmasın.
Tozlu iş bittikten sonra duvardan duvara kitaplık , bir dünya kitap tek tek indirildi, silindi, yeniden yerleştirildi. Tamam itiraf ediyorum sonlara doğru üçer-beşer sildim kitapları. Bir ara yeniden elden geçirirm artık.
Sıva kurusun boyası yapılacak. Tozdan kurtuldum ya bundan sonrası kolay olur artık. O yorgunluğa konser monser kalmadı tabiki.

Yorumlar

  1. ay ablaaam, sen anlatırken ben yoruldum valla..
    kolay gelsin gülüm eziyetli işler bunlar...

    YanıtlaSil
  2. inş. tekrarlamaz çok sıkıntılı oluyor benim de balkona çıkan bir odam var çamaşır odası diyoruz orda da bu yıl aynı şey oldu bakalım ne ara elden geçer.

    kolay gelsin canım

    YanıtlaSil
  3. Zorlu bir gün olmuş hakikaten... Ama yinede iyi halletmişsiniz...
    İyi haftalar

    YanıtlaSil
  4. Evde yaşarken bu tür tadilatlar hep zordur, kolay gelsin size.

    YanıtlaSil
  5. ayy evde tadilat deyince tüylerim ürperiyor.benimde oğlumun duvarı mutfakla birleşik ve nem kokusu var maalesef mutfak tezgahının kırılması gerekiyormuş ki bu yeni mutfak demek kara kara düşünüyorum şimdiden:( sana kolaylıklar diliyorum sevgili saadet.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder