İlk ayakkabılar.....

 Ada'nın ilk ayakkabıları. Belki de patik demek daha doğru olur...



 Deniz'inkiler.....



Epey önce yapılmış bir çalışma bunlar. Aslında bloğumu sürkli yeniliyorum ama elişlerinden epey bir uzaklaştım. Fotoğraf çemek, kitap okumak daha ağır basıyor şu aralar. Ve tabiki photoshop öğrenmeye çalışıyorum. Epey zamanımı alıyor o da. Nete girince eskisinden daha az hobi sitelerini dolanır oldum. Bir bakıyorum kendime ayırdığım süre dolmuş:)))

Neyse Ada ve Deniz'in ilk ayakkabılarını panolaştırmışdım....Biraz anı, biraz geri dönüşüm çok keyif veren bir çalışma oldu benim için. Odalarında hep gözümün önündeler:)))

Kutularım eski çay kutuları idi.


Bunları önce yapışkanlı kağıt ile kapladım. Sonra da zevklerine göre bir tema oluşturmaya çalıştım. Ada uzaycıdır ya onunki roketli-yıldızlı oldu. Roketimiz kıl testere ile ahşap kesim. Boyadım, yıldızlar yapıştırdım. Bir de taş koyduk göktaşı niyetine.....

Deniz çiçekleri sever, onunki de bahar temalı oldu. Odun parçalarından çit yaptım. Deniz kabuklarından bir kaplumbağa, kozalak, ağaç....Bir de yine ahşap kesim bir kuş ekledim....

Yorumlar

  1. ikiside çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Negüzel... anılar böyle gözönünde, baktıkça insan neler neler hatırlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma:)))) Mesela Ada'nınki yeniyıl hediyesiydi. Daha 5 aylık, yürüyemiyordu yani. Aslında giyilmedi bile....

      Sil
  3. ne güzel fikir olmuş vede uygulama.maşallah sana sevgili saadet.kuzucuklarının 43-44 lü numaralarda ayklarla tüm mürüvetlerini görüp mutluluklarını her daim paylaşmanı dilerim(erkek ayakları standartlarına göre:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (Sesli güldüm burada) İnşallah diyorum. Zaten Ada şimdiden 38 numara giymeye başladı bile. Geçen gün çamaşırları seriyorum balkona eşime "ben yakında ikinizin çoraplarını nasıl ayıracağım" diye sordum. O dereceyiz yani....

      Sil
  4. ayyy ne güzel saklamışsın canım yaaa ben de hep sakladım sakladım sonra ihtiyacı olduğunu gördüğüm birilerine verdim iyi yaptım diyorum ama nerdeyse bebeklikten birşeyleri kalmadı birer yün patik ve bir battaniye:))

    Sera kapla bunlara da toz olmasınlar çok güzel olmuş kutuları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim var epey sakladığım parça. Kardeşime falan kullansın diye verdim ama bazılarını işi bitince geri istedim. Hani sonradan benim gibi düşünürler mi bilemiyorum da en azından ben saklıyorum, arada temizlik yaparken elime geçiyorlar:))))
      Tozunu siliyorum arada. Yapışkanlı kağıt ya sorun olmadı.

      Sil
  5. çok güzel olmuş canım ellerine emeklerine sağlık :)
    bana da da beklerim,
    sevgiler :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder