günün fotoğrafı-kış-


Her ne kadar İzmir'e kış gelmese de bugünün konusu bu. Anımsarsınız yıllar sonra ilk kez geçen yıl İzmir'e kar yağdı. O günden bir fotoğraf olsun. 

Yorumlar

  1. Yıllar sonra yapdığına göre bu kar resmi daha da kıymetli, bakalım bu yıl ne olacak, pastırma yazları gibi hava ve ben balkonda oturuyorum. Keşke minderleri falan kaldırmasaydım diye diye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın hava bir öyle bir böyle. Genelde dündüzleri 20'li derecelerde ılık ılık yaşıyoruz biz de. Ama geceleri ani düşüş oluyor. Benim kapalı balkonun her tarafı cam olduğundan akşam oturmalarına pek müsait değil şu günlerde.
      Kar umarım gene yağar. Ada şimdiden doğudaki hava durumuna bakıp iç geçirmeye başladı bile....

      Sil
  2. Şaşrıdım vallahi ben açık balkonda bile oturuyorum camla kapalı balkonum olsa kii eninde sonunda olacak şu Allahım cezası blokda 3 yıldır mantolama bekliyoıruz bizden sonra niyetlenen bütün bloklar bitirdi bizimkiler uyuyor vallahi balkondan girmem içeri hatta tamamen oraya bile taşınır düzen kurarım, ben pek sıcak sevmem kalorifer bile iste

    YanıtlaSil
  3. Sıcağı ben de çok sevmem ama Devrim üşür fazlaca. Deniz de....Öyle olunca akşamları kapatıyoruz ara kapıyı. Bir de benim balkonu çocuklar kaptılar. Özellikle Ada sabah kalkar kalkmaz balkona çıkar..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder