günün fotoğrafı-hayvan

 çocuğa şiddet uygulayanlar...

 kadına şiddet uygulayanlar...

 trafik magandaları...

 çevre magandaları....


Listeyi uzatmak illaki mümkün. Benim ilk aklıma gelenler bunlar oldu....

Yorumlar

  1. :(( çok doğru bi konu olmuş bu çok beğendm

    YanıtlaSil
  2. Yazdıklarını yapanlara "hayvan" demek bile latife. Çünkü hayvanlar bile kendisine sevgi gösteren ve yemek veren insanlara nankörlük etmiyorlar...Ki bu evlat, ki bu yıllarca ona hiçbirşey yapmasa bile evinin hizmetini yapmış kadını, ki onlar zevkleri için trafiği ve insan hayatını hiçe sayanlar....Diğerini hiç söylemiyorum bile hani insanlar rahat etsin diye ya, kendisi için bişey istiyorsa namert.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hayvanı genelde hakaret olarak algılıyorum.Değilse pek çok insanın evinde beslediği minik dostlarına bu tabir yakışmıyor.

      Sil
  3. çok doğru :(

    tepkisiz kaldıkça da sayıları artıyor! elimizden geldiğince karşı koymaya değiştirmeye çalışmalıyız!

    YanıtlaSil
  4. ellerı kırılsın o cocuga vauranların inşallahh:(((

    YanıtlaSil
  5. :(( Konuya bakış acınızı cok begendim. Bu konu baslıgında en farklı yaklasım bu olmus. Tebrik ederim. Lakin bunları yapanlara, o 'insan' denemeyecek varlıklara 'hayvan' hiç diyemem. Onlara iyilik olur bu. Cunku hayvanların bir düzeni, bir yasayıs tarzı vardır. o varlıklara 'hayvan' demek iyilik olur.
    Demişler ya kötü kişi olmadan iyinin kıymeti bilinmez diye. Kendi kötülüklerinde boğulurlar inşallah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayvan kelimesinin sözlük anlamını düşününce kesinlikle bu insanlara böyle hitap etmek iltifat olur. Ama "hayvan"ı hakaret olarak kullanırız ya bu konu başlığında benim aklıma ilk gelen bu oldu. Çok zaman bu kişilere söylenecek kelimeyi bile bulamıyoruz, akılları nasıl işler neye göre bu katliamları yaparlar.....

      Sil

Yorum Gönder