okullar açıldı...

Bugün okullar açıldı. Tüm tartışmalara, eğitim çevrelerinin tüm tepkilerine karşın. Hazırlıksız, "ben yaptım oldu" mantığıyla. Daha aylarca bitmeyecek bir konu bu. Bugün okuduğum şu söyleşiyi de paylaşmak istedim bu anlamda.

Yorumlar

  1. geçişler çok oldu bu ülkede! her iktidar yeni bir sistem yaptı.. her seferinde başka bir kaos.. bu seferki de çok farklı! 5i sekiz yaptık sekizi 4+4.. anaokuluna gitmeyi beklerken çocuk ilkokula başladı bugün.. sabah bizim mahalledeki okulun önünde bir çocuk ile konuştum.. sevdinmi okulu dedim.. yarın suluboya yapacağız dedi :)

    YanıtlaSil
  2. şimdi de dersaneleri kapatıp istediklerine özel okul açtıracaklar...hakkımzda hayırlısı bile diyemiyoruz artık....

    YanıtlaSil
  3. Canım yaa bir de anlatırken şahane şeyler gibi nutuk atmıyorlarmı..
    Aslında dershane olayına karşıyım okul eğitimi buna gerek duyulmasını önleyecek seviyede olmalı,ama kaldırabilecekler mi kuşkuluyum adamlara çok süper teklif götürmeleri lazım.
    ilk geldikleri yıllarda da bunu çok söylediler ama hep geri adım attılar seçim çığırtmalarına benziyor yine konuşulanlar.

    YanıtlaSil
  4. Dersaneleri kaldırırlar kaldırmasına da yerine getirecekleri özel okularda okuyacakların eğitimini kendileri karşılayacakmış. Madem sen ülkendeki çocukların özel okulda eğitimi verebilecek durumdasın defter-silgi bulamayan çocuklar ne oluyor. Var yine bir bit yeniği çıkar kokusu yakında...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder