biz deniz sezonunu kapatmadık daha:)))

 güneşi bile batırdık bugün...

 çocuklar oyunun dibini gördüler resmen. Hava da nispeten iyiydi, güneş artık dik değildi...Rahat rahat tüm gün oynadılar...


 Bu köpek arkadaşı annem bir güzel besledi. Aslında başta kediye veriyordu mamaları ama bu arkadaş kediyi kovdu kedi geçti yerine. Epey de annemin peşinden ayrılmadı...


 Annem fotoğraf çektirmeyi sevmiyor...


Ateşçi başı mı desek. Çifte faaliyette. Hem mengal hem semaver yakılıyor....

Epeydir Ada'nın kulağndaki yabancı madde yüzünden deniz olayını askıya almıştık. Ama cuma günü çıkartıldı, doktor da denizin sakıncalı olmadığını söyledi bugün gidebildik nihayet. Gümüldür orman kampına gittik. Bizim gitiğimiz saatte inanılmaz tenhaydı sonradan epey gelenler oldu ama. Deniz de 24 dereceydi yani rhatça girebildik. Keyifli, sakin, huzurlu ve eğlenceli bir gün geçirdik açıkcası. Yeni haftaya hazırız sanırım....Herkese mutlu haftalar dilerim:)))

Yorumlar

  1. 15-16 yıl önce olsaydı ve halen çalışıyor olsaydım ve tabii tatile çıksaydım zaman mutlaka bu zaman olurdu ve ahhh ne de keyifli olurdu bilirim:( Zaten sıcak sahillerin başka aylarını da pek bilmem mesela temmuz ağustosta hiç batı ve güney sahillerine gidemedim. Sefanız olsun, biraz kıskançlık yapsam da istemeden:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu zaman sahilleri biz de çok seviyoruz. Ama kötü olan çocukların okulları, hastalanma ihtimalleri. Zaten Deniz'de sabah öksürmeye başladı. Neyse iyileşir nasıl olsa deyip üstünde durmuyoruz.
      Teşekkürler....

      Sil
  2. Ne güzel keyifli bir gün olmuş,bu hafta da böyle keyifli geçsin hepimize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifliydi evet, umurım güzel haberlerin olduğu bir hafta olur:))

      Sil
  3. denize yakın oturmak ne güzel. Bu sene sadece iki kere gidebildik. İçime de sinmedi bir sefer rüzgarlı idi ötekinde yosunlu. İşe başlarsam havuza kaydolmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir bu anlamda bir cennet aslında. Arabanızla ya da bir sırt çantası alıp otobüsle bile deniz kıyısına ulaşmak mümkün. Havuz beni pek sarmıyor. Denize bu kadar sık gidemesek belki düşünürdüm bilemiyorum ama...

      Sil
  4. Süpersiniz vallahi. Helede bu yıl benim deniz tatili yatmışken çok kıskandıııııım. Sağlıkla kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu yıl sizin tatil olayı yatmıştı. Denizden uzak olunca ayrı bir tatil programı apmak gerekiyor. Bana Ankara'da yaşamak çok uzak gelir mesela. 3-4 kez gittim ama hiç ısınamadım o kente.

      Sil
  5. ne şanslınız :) bütün bir kışı bu enerji ile sağlıkla geçirin inşaallah

    YanıtlaSil
  6. Gümüldür DSİ kampına giderdik önceden,dsi'nin en beğendiğim tesisiydi. Artık Manavgat'ta yaşıyorum bizde bu haftasonu denizdeydik ve inanılmaz güzeldi yazın bu kadar keyif almadım! sizin de keyfiniz bol olsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gümüldür benim de çocukluğunda sık sık gittiğim bir yerdi. Şimdilerde yeniden keşfetmeye başladı....Teşekürler siz de bu mevsim denizin tadının çıkartılacağı bir yerdesiniz....

      Sil

Yorum Gönder