yeni dev dinazorlarımız..



Bugün benim dizle ilgili bir sorunum için babamızla birlikte hastaneye gitmiştik.   Akşam da Devrim'in halı saha maçı varmış. İşim öğlen 1 gibi bitti anca. Hadi bana bir kıyak çektiler. Çocuklar babalarında kaldı yarım gün benim yani. Kemeraltına gittim. Kendime ait yarım günde 7 oyuncakçı dolaşıp (ki sıcaklığı tahmin edersiniz) dev dinazorlardan aradım. Buldum. Geldiklerinde bakalım nasıl tepki verecekler. "biz bunda değil şu cinsinden isterdik" derseler ne yaparım bilmem artık:)))

Yorumlar

  1. ne dediler????:))) ayyy güldüm sabah sabah...
    Dizin nasıl? zorladın değil mi spil falan derken? Sen, senin sıpalara seramik hamuru alsana ya da çocuklar için olanından kendi dinazorlarını kendileri yapsınlar...

    YanıtlaSil
  2. Yüzlerini görmeliydin Şule ayıldılar. Hatta gece dinazırlarla yattılar...
    Dizim yeni değil aslında bir zamandır ağrıyordu. En son 2 hafta önce gitmiştim film çekilmişti. Fizik tedavici önemli olmadığını söyledi. Sonradan çekildiğim mr sonucuna göre ise menisküs dejenerasyonu kemik iliği ödemi ve sıvı birikimi varmış. Ben sonucu görünce Devrim'e adam bigi bir hekim ayarlamasını rica etmiştim de (kızmasın hekimler ama cidden poliklinikte hiç ilgilenmiyorlar) Dün için fizik tedaviden bir hoca ayarlamış ona gittim. Sonuca baktı "bu yaşta dizi bu hale nasıl getirdin" diye sordu.
    Neyse ilk etapta bellii hareketler verdi, yaptığım bazı spor hareketlerini yasakladı. 1 ay devam edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de var o dediklerinin tümü bir de arkada kis var ki özellikle merdiven , yokuş gibi hareketlerden kaçın, topuklu ayakkabı giy dümdüz yerine sporda olsa, vee önden buz. Fizik bana yasak inşallah faydasını görürsün. bir hap var bizim gibiler için çok faydası var fizik tedavisine gittiğin dr ye sor o söyleyecektir sana kullanın diye. geçmiş olsun çok daha gençler de de var aynı ibareler herkes aksıyor son gittiğimde dr ye sorduk neden diye eee herkes spor yapıyor gençler özellikle bilinçsizce spor yapıyor ondan bu kadar arttı dedi.

      Sil
    2. Evet merdiveni söyledi hekim. Mesela ilk gittiği fizik tedavici sıcak uygula dedi mantıksız geldiği için yapmadım. Bu da direk "buz"dedi.Hapı biliyorum sormuştum ama kesin yanıt alamamıştım.
      Sanırım bu spor konusunda haklısın. Ben kendimden ummazdım hareketliyim, yürüyorum, plates yapıyorum diye. Bu dr platesi özellikle kötüledi epey. Herkes yapmamalı dedi. bazı hareketlerin hatalı olduğundan bahsetti. Kaş yapayım derken göz çıkartma olmuş.

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun. Yorumdan okudum senin de genç yaşta diz ,eklem sorunların başlamış:( Üzüldüm ,kendine dikkat et diye klasik bir söz söyleyeceğim !
    Dinozorlar da pek hoş doğrusu,daha doğrusu çocuklar pek hoş:) Benim bir yakınımın oğlu da timsah hastası,nerede oyuncak timsah görsek aklımıza o gelir :)))
    Canım ,Doğum günümü kutlayan içten mesajın ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:)) Aslında beklediğim bir sorun değildi. Cidden çok düzenli yürüyüş yaparım, hareketliyimdir. Ama varmış demekki yaptığımız hatalar. Bir de benim annem 2 dizinden de menisküs ameliyatı oldu. Dün sordum yapısal da olabilirmiş menisküs.

      Dinazorlar bizim her daim aşkımız. Evde sanırım olmayan havyan yok ama dinazorlarımız başka:)))

      Sil
  4. Geçmiş olsun Saadetim, kendine iyi bak şekerciiim :)
    Dinazorlar haaaa.... Senin çocuklar alem yaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun öncelikle.
    Her erkek çocuğun rüyası, dinazorlar. Özellikle de büyük olanlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Semi....Evet bizim de. Ah birgün şu topraklardan da dinazor fosili çıkarmı ki....

      Sil

Yorum Gönder