Ada'nın kitaplığından....


 Malesef benim güzel gözlüm çocuk klasiklerini okumayı pek sevmiyor...



Yalvaç Ural bence her çocuğun tanışması gereken bir kalem...

Aslında yaptığım bir dünya iş var. Yayınlanmayı bekliyorlar. Bir zamandır şimdi şunu paylaşayım diyorum araya başka şeyler giriyor hep. Bu hafta da yaz teması diye girdim. Ada'nın  şiiri daha cazip geldi. Madem öyle Ada'dan devam edeyim. Gençlik haftası malum. Benim oğluş da genç kabul edilir mi bilemiyorum ama aralarda-sancılarda....

Neyse elişlerinin de sırası gelir. Daha önce de paylaşmıştım Ada'nın kitaplarından . Bunlar da bizdeki çocuk klasikleri. Malesef Ada pek klasik okumayı sevmiyor. Onun da zamanı gelir diye umuyorum. Biz yine de denk geldikçe alıyoruz evde olmayanları. Yalvaç Ural'ın kitabını ise keyifle okudu Ada. Bence her çocuğun da okuması gereken  bir kalem. Ben bile Milliyet'te haftasonu yazılarını okuyorum:)))

Yorumlar

  1. kızımda birkaçını okudu çok güzel kitaplar keyifli okumalar

    YanıtlaSil
  2. Süper valla çok imreniyorum senin oğluşuna. Benim oğlum kitap okuma adına yalnızca penguen ve uykusuz gibi dergileri okuyor, haaa hakkını yemeyeyim bir de hergün habertürk ya da cumhuriyet gazetesi alıp okuyor. Artık meslek edineceği dalı mı tanıyor bilmiyorum he he. Yaptıklarına gelince merakla bekliyorum ben burdayııııııım. kolaylıklar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuma anlamında çok şanlıyım ben Dilek. Tembel olur dediğim Deniz bile hergün düzenli okuma yapıyor. Geçenlerde Ada için hastaneye gitik. Her bekleme sırasında üçümüzde açtık kitaplarımızı okuduk. Hem azmadılar hem de hoşlarına gitti sanki. Ama gazete okuma alışkanlığı edinmediler henüz. Anca ilginç gelen bir foto görürlerse onun altını okuyorlar..

      Sil

Yorum Gönder