cumartesi klasiği.....

 Benim erkekler yengeç arıyorlar kayaların içinde

 Fotoğrafa bu kez kendimi de dahil ettim







Pazar günü havaların bozacağını duyduk ya cumartesi deniz fırsatını kaçırmadık. Tercihimiz yine Kalemlik Orman Kampı oldu. Denizi çok seviyoruz ama öyle saatlerce hele ki öğle güneşinde denizde olan insanlar değiliz biz. O yüzden gölge olayı çok önemli. Kalemlik de çam ağaçlarının yoğun olduğu süper bir koy. Hoş öğleden sonlaraları küçücük bir dalga sorunu var. Ama o kadar kusur kadı kızında da olur.
Sabah önce deniz keyfinin ardından hazırlıklarına başlanan kahvaltı sırasında demliği unuttuğumu fark ettim. Ki çay çookkkk önemli. Demlik poşet getirmiştim daha kolay oluyor piknikte diye. Devrim büyük bir plastik bardak içinde demledi, bardaklarımıza paylaştırdı paylaştırdı hallettik bu unutkanlığı. Belki demlik gibi olmadı ama çaysız da kalmadık oralarda.
Bu kez ayrılış saatimizi biraz geçe aldık ki çocuklar sahilde oynayabilsinler. Gün batımını da fotoğraflayabildim ben böylece....

Yorumlar

  1. Ne güzel bir yer tam çocuklu aileler için. iyi vakit geçirmişsiniz.

    YanıtlaSil
  2. evet kesinlikle öyle. Ayarlasak da şöyle birlikte gitsek ne güzel olur aslında:))

    YanıtlaSil
  3. Ah ah nasıl imreniyorum varya bu sene denize girememenin vereceği üzüntüyle postlarını okuyarak serinlemeye çalışıyorum.Ortam harika...İnşallah seneye oğluşlarımla güzel bir tatil yaparım.

    YanıtlaSil
  4. iyiki cumartesini değerlendirmişsin pazardan beri tuhaf bir hava var yine.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Sevtap eminim bu günlerin acısını çıkartırsınız. Bir şu minikleri kucağına al gerisi gelecektir eminim. Sevgiler:))


    Hatice hava durumuna bakmıştık zaten. Bozacak hava gidelim diye planladık. Gerçekten de serinledi. Bugün Ada havuzda resmen titredi...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder