bir dönüşüm daha....



Ne zamandır bekleyen bozuk iki tane elektrikli battaniye vardı. Serde çöpçülük var ya "işe yarar nasıl olsa" mantığıyla atamıyorum çok şeyi. Bunlarda öyle birkaç yıldır bekliyorlardı. Önceki gün nasıl olduysa kalkındım hallettim battaniyeleri.
Önce içlerindeki kabloları çıkarttım. Sonra elimde bulunan iki tane minder kılıfına ( onlar da yeni değillerdi) göre katlayarak sabitledim ki kıvrılmasınlar kılıf içinde. Sonra da kılıflarına geçirip diktim. Denizde, piknikte rahatça atıp oturacağımız mindercikler oldular.

Yorumlar

  1. ellerinize sağlık güzel fikir..

    YanıtlaSil
  2. ne güzel yapmıışsınçbende hiçbirşey atamsyanlardanım:)nasılsa lazım olur deyip sakladığım şeyler günklük kullandıklarımızı geçti neredeyse:)
    ama lazım olur diyede atamıyorum
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Hobihuzur teşekkür ederim:))

    sezobigo öyle valla atamıyoruz, birikiyorlar. İşin kötüsü bazen de unutuluyorlar bir köşede.....Teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  4. Ee tabi denize yakın oturunca denizde rahat rahat oturmak için bir şeyler gerek.Hem değerleme olmuş hemde rahat minderler.Valla bende öyleyim ne zamandır duran o kadar cok sey var ki bır odamda bır yıgıntı var :D

    YanıtlaSil
  5. Atmaya atmaya dağ oldu, bitiremiyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum, yer de kaplıyorlar birde, yapıp yapıp vermeli konu komşuya. Ellerine sağlık,güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  6. Gayet güzel olmuş eline sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  7. Bu şekilde geri dönüşümleri çok seviyorum.Ben de atmadan elimdekine iki kere bakıyorum..

    YanıtlaSil
  8. sevtap öyle valla. Bir de deniz gibi topraklı yere her şeyi götüremiyorsun, kıyamıyorsun. Böyle eskiler değerlenince rahat oluyor:))


    Fadiş ben bir ara ev halkına verip duruyordum. Gene işlerine yarayacak şeyleri veriyorum ama herkes de her şeyi kullanmıyor.


    İkiz annesi teşekkür ederim,

    Nazan atmak çok kolay zaten, değerlendirebildiğim sürece kendimi mutlu hissediyorum. Çevre için birşeyler yapmak güzel sonuçta...

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel işe yaramışlar:) Birşey diyeceğim, telleri ne yaptın :))

    YanıtlaSil
  10. bende de var öyle iki tane ben sadece fiş kısmını kestim içindekileri çıkarmadım balkonda yatmak isteyen olursa alta sermeye hazır :) ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  11. Banu duruyor teller. Atamadım doğal olarak:))
    Var mı bildiğin bir şey, bunlardan ne yapılabilir ki....


    Hatice ben de üşendim önce. Ama kolaymış telleri çıkartması. Çok uğraştırmadı. Kirlenince kılıf yıkamak daha kolay diye böyle yaptım ben...

    YanıtlaSil
  12. Tellerin şeklini şemalini bilmiyorum ama oncuk filan dizilip takı veya sarkan süsler olabilir balkona :)

    YanıtlaSil
  13. BAnunun fikri süper canım uygula bence

    YanıtlaSil
  14. evet Hatice atmadım zaten telleri. Telleri çıkarttıkça "bunlar kesin bir yerlerde kullanılır" diye geçirdik aklımdan. Boncuklarım yok ama alıp deneyebilirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder