Ada yüzme kursuna başladı




Salı günü Deniz'in yıl sonu gösterisi telaşından Ada'nın yüzme kursundaki ilk ersine gidememiştim. Bugün üçümüz birlikte gittik. Geçen yıl Atatürk Spor Salonu'nda gitmişti kursa. Oranın havuzu çok büyük ama aynı oranda da kalabalık (hoş burası da tahminimizden daha kalabalık olacak gibi) Bu yıl eve yürüme 20-25 dakika mesafede Buca Tenis Klübü'ne yazdırdık. Otobüsde çok sorun çıkartıyorlar, yürümeyi tercih etti ikisi de....
Buranın havuzu küçük ama dediğim gibi yakınlık tercih nedenimiz oldu. Deniz yine istemedi hala sudan çekiniyor. Seyrederken heveslenmesini umuyoruz umutsuzca:((

Yorumlar

  1. Hayırlı olsun, inşallah Deniz'de bir hevesle su kuşu olur yakında:) Bu sıcaklarda fazla beklemeyip atar kendini suya.

    YanıtlaSil
  2. çocuklar için en güzel sporlardan biri inş. çabuk alışır. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Allah Allah bir şeyden mi korktu Deniz adı ile özdeşiyor oysa. Sorunun kaynağı belki su ve yüzme olmayabilir ders veren öğretmenin tutumu da olabilir.Yüzme biliyor mu?

    YanıtlaSil
  4. Fadiş umarım:))

    Hatice kesinlikle hem keyifli hem çok sağlıklı bir spor. Sıpanın kursa gitme fırsatı var sıpalık yapıyor işte....


    Şule aslında bunu bizde düşündük. Neden, biz ne hata yapmış olabiliriz diye. Ama yok yani Devrim Ada'yı atmıştır da suya Deniz için aklımıza gelmiyor.
    Deniz'in suya karşı hep bir çekingenliği oldu ki biz yaz boyu çokkkkk giderez denize. Yıllardır zorla şu arabalı oturulan simitlerle anca sokabiliyoruz. Biz sudayken onu kıyıda da bırakamıyoruz. Yani daha yüzme hocasıyla tanışamadı bile.

    YanıtlaSil
  5. Çocuklar bu korkularını bizden daha çabuk atıyor. Oğlum yüzmeye başladığında herzaman son 5 dklık tramplenden atlama kısmında tuvalete giderdi. Hocada kalabalıktan farketmezdi. Korkuyordu. Hocaya durumu izah edince oğlumla ilgilendi ve afacan şimdi tatilde iskeleden atlamaktan hiç korkmuyor. Bense hayatta yapamam :)

    YanıtlaSil
  6. ARKADAŞLARINI GÖRÜNCE DAYANAMAZ,ATLAR HAVUZA.ÇOK İYİ ETMİŞSİN SAĞLIK İÇİN ÇOK YARARLI ASLAN GİBİ DELİKANLI OLACAKLAR İNŞALLAH

    YanıtlaSil

Yorum Gönder