Dondurmalı buluşma







İzmirli blogcular olarak sevgili Aylin'in davetiyle Carte D'or'un firmasının tanıtım toplantısında buluştuk. Pazar günü tarihi Asansör'deki buluşma gerçekten de çok güzeldi. Bir kere mekan seçimine bayıldım. Güzel bir kahvaltının ardından Carte D'Or marka müdürü Nihan hanım bize ürünleri hakkında bilgiler verdi, ayrıca doğum günü bu yakınlarda olan arkadaşlarımız için minik bir süprizleri vardı.
Etkinlikte bloglarını zevkle takip ettiğimiz pek çok arkadaşla tanışma fırsatı da bulduk elbette. Günün bir süprizi de örgü çantam ve çeyizsandığı'ndan geldi. Birlikte hazırladıkları minik örgü terlik süslerle sevindirdiler bizi. 

Dondurmalar hakkından daha çok bilgim olsun, farklı tarifler öğreneyim derseniz Dondurmalı Blog'da gezinti yapabilirsiniz.

Yorumlar

  1. İzmir'in harika bir mekanında sıcacık güzel yüreklerin birarada olduğu çok hoş bir etkinlik olmuş, ne mutlu hepinize, keyfiniz daim olsun Saadetcim. Tanıdık yüzleri buradan da olsa görebilmek gerçekten çok hoş, hepinize kucak dolusu sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. canım harika birgündü tekrarıda olur inş:))

    bana mail adresini bıraksana çok hoş bir resmin var bende göndereyim sevgiler öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Benhurum seni de yeniden aramızda görmek isteriz aslında.

    umarım Hatice, bırakıyorum mail adresimi

    YanıtlaSil
  4. Selamlar; Ben Erdal (http://www.erdalerdogdu.com). Yaklaşık 2 yıldır İzmir ve yakın çevresindeki blog yazarlarını bir araya getirmek için uğraşıyoruz.

    Şimdiye kadar 10'dan fazla İzmir Blog Yazarları Buluşması organize ettik.

    Geçtiğimiz aylar içerisinde kendi blogumuzu http://www.izmirblogyazarlari.com/ açmış bulunmaktayız.

    Buna artı olarak;

    Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=355976127942#!/group.php?gid=355976127942

    Frienfeed: http://friendfeed.com/izmir-blog-yazarlar grubları üzerinden iletişim faaliyetleri yürütmekteyiz.

    Kasım ayı buluşmamızda bundan sonra her ayın ilk pazar günü bir etkinlik yapma kararı almış bulunmaktayız. Tüm İzmirli Blog Yazarlarını ve yakın çevrediki blog yazarları arkadaşlarımızı görmek istemekteyiz. Yukarda verdiğim linkler üzerinden bizimle iletişime geçerseniz seviniriz.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir buluşmaydı. Umarım bir dahakinde tanışma ve sohbet etme şansımız olur. Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder