en son çantam



Çantanın bitmiş hali.

 Çantamın bir sürü cebi var. Kalem için bile ayrı yer yaptım.


Çantamı daha önce yaptığım çanta  mantığında diktim. Ama bu kez kola takılınca daha düzgün duruyor. İç astarını da düz renkte yaptım ki bence daha şık oldu. Üstte de görüldüğü gibi iç astarda biraz boşluk bırakıp çantayı oradan ters çevirdim.

Yorumlar

  1. Tam bana göre bir çanta, bir koyduğunu bir daha bulamayan biri olarak fazlasıyla cebe ihtiyacım var çantada. Sanki çanta çanta değil, sihirbazın şapkası.

    YanıtlaSil
  2. Ben de dicektim bu çantayı tanıyorum:) Buda çok güzel ve düzenli bir çanta olmuş ellerine sağlık.Benim gibi dağınık biri için böyle bol cepli çok işe yarar.

    YanıtlaSil
  3. Fadiş ne güzel bir yorum bu böyle teşekkür ederim.

    karabidikim evet düzenli bir çanta oldu ama itiraf ediyorum yapalı 2 hafta falan oldu ben henüz kullanmadım. Kullandığım iki tane çantam var (biri hemen alışverişe gitmelik-küçük, biri de daha büyük...Hani vardır ya kullandığından başka eşya kullanamayanlar ben onlardanım işte. Yapıyorum bekliyor bir köşede

    YanıtlaSil
  4. eline sağlık cok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş, renk ve model süper, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Ben güllere yorum bırakmaya gelmiştim bir de baktım yeni yazı yayınlamışsın:) Çanta da, o püfür püfür uçuşan güller de, çekyat örtüsü de.. Hepsi de çok güzel, eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  7. embir saol,

    teşekkür ederim Selma :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder