kumaş çanta diktim bu kez

çantanın bitmiş hali



 Bu kareli kumaşı bana Devrim'in ablası vermişti, birşeyler yaparsan diye. Epeydir duruyordu, oldukça büyük bir parça bir türlü karar verememiştim. Sonra çantaya hoş olur gibi geldi. Geçen gün beğendiğim bu çanta modelini baz alarak yaptım.
Çantayı iki değişik kumaşla yaptım. Verdiğim linkte zaten anlatılıyor sapı bağlanan bir model. Ama ben büyük bir akıllılık örneği ile ilk önce sapını bütün yapmaya kalkıştım.


Tabiki dikme işlemi bittikten sonra ters çevirme aşamasında hatamı anladım. Ve ortadan kestim. Bağlanacak kadar pay bırakmadığım için de cırt cırlardan diktim uçlarına. Yine de güzel bir çanta oldu.
Bu arada bu kareli kumaştan çok var daha epey bir göreceksiniz gibi geliyor bana...

Yorumlar

  1. ellerine sağlık canım güzel olmuş oldukça ilerlettin dikiş işini .

    kareli kumaşım çok diyorsun eğer burdaki fotoğrafta hafif kahve kızıl gibi çıkmış rengi bu renk net se borda ve kahverengi düz kumaşlarla birlikte kombinleyerekte çalışabilirsin çok şık olur.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Hatice. Fotoğraftakine oldukça benzer rengi. Daha çok yavru ağzı gibi açık renk olan yerler. Kahverengi güzel fikir. Diyorum ya hep elimdekileri değerlendiriyorum diye. Bu kumaşlarla denedim önce. Ama çeşitli kumaşlar almanın zamanı geldi sanırım.
    Var mı bildiğin şöyle güzel kumaş çeşitleri olan yerler.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım:)) emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. http://yetenek-sizin.blogspot.com/2010/10/etkinlik-listesinde-ad-olanlar.html etkinliğe katılmak için lütfen onaylamayı unutmayınız.

    YanıtlaSil
  5. İyi günlerde kullanın,hobini göster etkinliğinde başarılar dilerim kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  6. merhaba,elınıze saglık,güzel bır canta olmus,gununuz guzel gecsın,sevgıler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder