Mutlu çocuklar için yeni bir kampanya...



Bakın sevgili yetenek-sizin.blogspot size nasıl bir mesajı var.::::::

"Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda Mutlu Olalım çocuklarından bahsetmiştim ve onlarıda kartpostal kampanyasına dahil etmiştik. Dernek yetkilisi Özlem hanım çocukların gözlerinde gördüğü ışık,yüzlerinde ki gülümsemeleri bizlerle paylaşırken en az onlar kadar MUTLU OLDUK.
Özlem Hanımla bloglar arası bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Kibrit Kutusu etkinliğini sanırım hepiniz biliyorsunuzdur. Bu fikrin mimarı sevgili Kelebek Atölyesi sayesinde çok güzel işler çıktı ortaya.
Bu küçük kutuları çocuklarımıza uyarlayıp, onları sevindirmek istiyoruz. Bu eğlenceli kutucukları hazırlanırken hem siz eğleneceksiniz hemde çocuklarımız aldıkları kutu ve içindeki minik hediyelere çook sevinecekler.
Yapacağınız şey çok basit lütfen onları sevindirelim. Ben kibrit kutusu yapamam diyorsanız derneğin sitesini ziyaret ederek ihtiyaç listesinden birini göndererekte destek olabilirsiniz."""

Yorumlar

  1. muhakkak katılacağım kibrit kutusu etkinliğini ilk defa gördüm ama inceleyip çocukların yüzünde bir gülümseme yaratmayı bende çok isterim fikir için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. ben de düşünüyorum ama o kutulara ne koysak onu bilemedim

    YanıtlaSil
  3. bende bilemedim sabahtan beri onu düşünüyorum şu kibrit kutularının büyükleri varya onlarla yapsak küçük kibrit kutusuna çocuklar için bişey ayarlamak çok zor toka desen olmaz sakız desen hiç olmaz yani :))) takı tarzı şeylerde pek dikkatlerini çekmez sanıyorum isteyen istediği boyutlarda yapsa şu kutu işini sanırım daha iyi olacak

    YanıtlaSil
  4. sevgili adadenizi,

    hiç bitmeyen desteğin için çok teşekkür ederiz:)

    sorular için;

    http://yetenek-sizin.blogspot.com/2010/02/lutfen-okuyun-cok-onemli.html

    bloğundan takip edebilirsiniz,

    sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder