hastalandık


Tatil başladı ama benim kuzucuklarım hastalandılar. Bir süredir Ada öksürüyordu, götürdük birşeyi yok dendi. Ardından Deniz'de de ciddi öksürük başladı bu kez başka bir hekim zatürre dedi. Apar topar üniversite hastanesine gittik teşhis doğru çıktı. İşin kötüsü Ada da bronşitmiş. Bir yerlerden mikrop kapmışlar. Sıpaların biri biraz iyi oluyor diğeri başlıyor. Ada bütün gece suyu bile kustu. Bu mevsimde bu hastalıklar bizi fazlasıyla şaşırttı ama umarım en kısa sürede iyileşeceğiz.

Yorumlar

  1. biran önce iyileşmenizi diliyorum geçmiş olsun çocuklar hasta olunca herşey alt üst oluyor sevgiler

    YanıtlaSil
  2. canım benim kıyamam...çok geçmişler olsun canım..
    benim en küçük birkaç yıl sürekli öksürdü..götürmediğim dr kalmadı bolu'da..sonunda üniversiteye götürdüm takibe alındı astım tanısı kondu..üniversiteler araştırıyor ama sonucunuda neyse buluyor..bronşitte zatürrede ciğerle ilgili birbirinin takibi sanki..antibiotik ve sakınması gereken neslerden hava şartlarından uzak durmak gerek..sıcak hava ciğeri kurutuyor ben urfa sıcağında astıma yakalandım yıllar önce..ikisinede geçmiş olsun canım kıyamam oğluşlara..keşke yapabileceğim birşey olsada uzanıversem..
    fırsat bulursam dolanıyorum canım buralarda..epey iadem var kime ne yazdım bilemedim..öpüyorummm en kocamanından..

    YanıtlaSil
  3. akasya kokusu çok saol. Deniz zaten bronşiyolut geçirmişti bebekken iki kez. O zaman astım ve alirji açısından temiz çıkmıştı. Ama yine bakılacak sanırım. Bebeklikteki testler negatif çıkabiliyormuş.

    YanıtlaSil
  4. canım yaaa..çok geçmiş olsun.aman dikkat.bende zatürre geçirdim ya,zorluğunu biliyorum.Bol bol limonlu,ballı ılık su içir.
    terini soğutma sakın.Acil şifalar herikisinede.
    sevgiler kocamannn..

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim. Zaten dışarısı, top oynamak yasak sıpalara. Sıkıldılar ama yapacak birşey yok. İyici iyileşsinler istiyoruz. Tam yaz sıcaklarında kötü oldu. Denize de gidilmiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder