Diziler


Person of Interest

2011 yılında başlayıp 5 sezon devan eden diziyi ben anca izledim. Bu kadar uzun dizileri sevmiyorum ama merak ağır bastı. 3 sezonda pes ettim. Süper bir bilgisayar desteği ile suçları olmadan engellemeye çalışan küçük bir ekibin hikayesi. makinanın verdiği kişileri beladan kurtarmaya çalışıyorlar. Bir devamlılığı olsa da bence aşırı uzatılmış bir dizi. Sanırım yıllar sonra yeniden başlayacakmış.


 Evil

Yine hiç tarzım olmasa da tavsiye üzerine başladığım. 3 sezon ama devamı gelecekmiş. Bir peder, paraya ihtiyacı olan bir bilim insanı ve yine para için ekibe katılan dini inancı olmayan psikolog var dizide. Ekip, kilise tarafından belirlenmiş olaylarda şeytan çıkarma ayini, mucizeler gibi olaylara bakıyor ve işin bilimsel tarafı olup olmadığını inceliyor. 3. sezona kadar iyiydi de son bölümlerde biraz saçmaladılar gibi geldi. 


The Bing Bang Theory

Komedi seyretmeyi (nedense) çok sevmediğimden yıllardır ötelediğim bir diziydi. Devrim'le birlikte başladık. Tamamlamadık ama benim gibi hala başlamayanlara şiddetle tavsiye ederim bu diziyi. 

İki süper zeki bilim adamının karşı dairesi genç, güzel sarışın bir kız taşınınca ne olur? Gençlerimizin kendi gibi 2 arkadaşları daha var ve hepsi de asosyal, ikili ilişkilerde başarısız bilim insanları. Kısa kısa 12 sezon. Tam eğlencelik bir dizi. Sheldon karakteri için bile izlenir.


Yorumlar

  1. Selamlar, The Bing Bang Theory dizisi cnbc-e zamanlarında tv'den izlerdim. Güzel eğlenceli bir diziydi.
    Person of Interest favorilerinden ama yayınlandığı dönemlerde izlemiştim. Yeni sezon gelsin diye beklerdim. 1981 gibi... Devamı gelme haberi beni mutlu etti :)) Favorilerim arasındaydı. Evil'i hiç bilmiyorum. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim geç izlediğim diziler. Genelde mini dizi arayışında olduğumdan sanırım

      Sil
  2. Merhabalar, size katılıyorum konu uzatılması ve bir süre sonra sıktığı konusunda ama Person of interest in en güzel sezonları 3-4-5 tir. Dizi önce Root sonra Sameen karakteri girdikten sonra daha güzelleşiyor. Hele hepsi ekip olduklarında zirve. Ben 1. sezonu yarıda bırakıp direkt Root'un girdiği bölümden başlamıştım :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman 4 ve 5'i de izleyeyim. Teşekkürler

      Sil
  3. big bang ve how ı met yaa sürekli izlerim :) komedi gözde türüm :) diğer iki dizi amerikan dizisi, bıktım amerikan dizilerinden :)

    YanıtlaSil
  4. The Bing Bang Theory en sevdiklerimden :)

    YanıtlaSil
  5. Person of Interest Cnbc-e'de yayınlanırdı ... eski günler... :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder