Kartoloş kokonam.......

 Paketimden çıkanlar, hepsi de birbirinden güzel .......
 Banu makine yanında fotoğraf istemişti. Bu onun için....

 Ayrıntılar nasıl ama:)))))


 Kedilerimle.....


 Kalbim yerine pek yakıştı.....




Bilmeyen kaldı mı bilmem sevgili Şule çok eğlenceli bir çekiliş düzenlemişti. Okuduk, güldük eğlendik ben kazandım:)))) Ben paketimi haftaya bekliyordum perşembe günü geldi. Neler çıkmadı ki içinden. Kartaloş kokonam, güzel bir kalp, bileklik ve kartım.

Gelelim bu güzel iğnedanlığın geliş sonrası çocukların tepkisine. Okuldan önce Deniz geliyor. Gözleri kocaman açıldı. Oyuncak yapmak istedi, kesin bir "hayır"la karşılaşınca geri adım attı tabiki. İsmini ise Ayşe Nine koydu kendisi. O günden beri böyle hitap ediyoruz. Bir ara baktım poposuna iğneleri batırmış:)))
Ama sonra Ayşe Nineye kıyamadık tv yanında ona bir yer ayarladık.

Bu arada geçen gün yemek yerken Deniz " anne bunu Türk biri yapmış olamaz" dedi. "neden" dedim. "Türkler birşey yapmaz ki yabancı biri yapmıştır bu bunu"!!!!!

Ada beni dinlemeden direk oyuncakları arasına katmış. Bir güzel inceledi.....Sonra anlaşma yaptık. Ayaklısını dikmeye çalışacağız. 

Yorumlar

  1. İyi günlerde kullan Saadetciğim çok mutlu oldum beğendiğine, dikiş dikerken işine yarasın inşallah. İyi sıpaların elinden kurtarmışsın evde bir nufus daha var artık demek Ayşe Nineleri:)) ayaklısını yapmalı vallahi onlar bizden bir adım önde düşünüyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyamam ben buna iğne batırmaya....Evet artık 5 kişilik bir aileyiz bakalım ne zaman unutacaklar Ayşe nineyi.....Tekrar teşekkür ederim, ellerine sağlık:))

      Sil
  2. cokk hoş gercekten canım....gule hule kullan cıcılerını:))

    YanıtlaSil
  3. Hediyelerin harika, bayıldım.
    Keyifle kullan.

    YanıtlaSil
  4. Tekrar tebrikler hediyeler şahane:)

    YanıtlaSil
  5. Aşkolsun Deniz'e yaaa... Bu kadar becerikli anne ve babaya sahip Denizden bu lafı beklemezdiiiim :(
    Poposu da çok güzelmiş Ayşe ninenin :)) Ne güzel bir anı oldu değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu sanırm öğretmeni benzer birşey söylemiş onun etkisinde konuşuyor bazen...Büyüyecek.....Ayrıntılar süper bir de büyük bir şey. Minik sanıyordum ben...

      Sil
    2. Ya kusura bakma Saadetcim, milliyetçiliğim tuttu... Nasıl bir öğretmenmiş bu ki benzer şeyler aşılıyor taze beyinlere, halbuki tam tersini aşılaması lazım, zaten doğrusu da bu, özellikle elsanatlarında yani, içindeyiz biliyoruz, taklit edenler de var ama uygulamalar süper bence.... Ay neyseee :)))) Ayşe nineye selam :))

      Sil
    3. Yok canım ne kusuru.....Boşver bulur doğru yolu küçük sıpa.

      Sil
  6. İyi günlerde kullanın .
    Hepsi cok güzel .....
    Totoşa bayıldım :) cok iyi olmuş:)

    YanıtlaSil
  7. TEBRİK EDERİM VE ÇOK CİCİLER GÜLE GÜLE KULLAN:)

    YanıtlaSil
  8. kokana çok şirin güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder