Van....



Bugün bir kısım gönderimi yaptım. Dediğim gibi eğitim sen ile göndermeye karar verdim. Van'ın kırsalına dağıtacakmış Van eğitim  sen şubesindekiler. Eğitimcilerin daha doğru adreslere ulaşacağına inanıyorum ben.
İlk etapta ördüğüm ve Hatice'nin önerisiyle polardan diktiğim bereler, eldiven, kardeşim Onur için gelen bazı kıyafetleri hiç giydirmemiş bana vermişti. Onlar...
Bundan sonrası için ise sakince hem dikip hem örmeyi planlıyorum. Orada zaman geçip, enkazlar kaldırıldığında, insanlar yalnız kaldıklarında daha yeni yeni ihtiyaçlar olacaktır eminim. Yardımların ulaşamadığı insanlar, arkadaşlarımız olacaktır. Faceden ya da bloglarımız aracılığıyla o arkadaşlarımıza ulaşıp destek olmaya çalışacağım ben.
Bu depemde işin içine çok fena halde siyasset girdi. Eşimin arkadaşları gittiler Van'a. Dün konuşmuş. MNG ve PTT kargo ile giden gönderiler direk valiliğe gidiyormuş ve dağıtım yapmıyormuş valilik. Kafalarındaki ne, insanlar donarken gönderilenler niye dağıtılmıyor, niye tek tek çadırlara, sokaklardaki insanlara ulaşılmıyor....

Yorumlar

  1. Ben MNG ile Van kriz masası adresine göndermiştim, oda direk valiliğe mi gitti yani ve neden?!!!!!

    YanıtlaSil
  2. alla alla neden dağıtım yapılmıyor!!!

    YanıtlaSil
  3. Fadiş benim duyduğum bu. Belki de kargo şirketlerini orada öyle yönlendiriyorlardır.


    Nilgün kim bilir. Daha önceki depremlerde de gelen yatak-kıyafetlerin bir kısmının dağıtılmayıp küflendiğini öğrenmiştik ya sonradan.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder