kitabımız geldi

Geçen hafta istediğim "Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin" kitabı elime ulaştı. Sadece kargo ücreti ödeyerek sahip olabileceğiniz kitabı edinmediyseniz buradan başvurabilirsiniz. Sizin küçük çocuğunuz yoksa bile yakınınıda kampanyayı bilmeyen birine güzel bir hediye olacaktır.

Yorumlar

  1. Aaa neden bedeva veriyorlar acaba merak ettim doğrusu ama çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  2. devamını alıcaz sanırım biz :))

    YanıtlaSil
  3. Ben anaokulu dergisinin ilk klasörünü 1.5 yıl önce almıştım, yetenek kitabınıda 2 ay oldu sanırım.Ama kampanya çok güzel.Puanlamalar kafa karıştırıyor sadece.Anaokulu dergisiyle çok pratik yaptığımızdan sanırım kitapda zorlanmadık.Eğlenceli.Çocuğunuzu sıkmadan ara ara alıştırmaları yapmak gerek.Bakalım sonuç ne çıkacak?

    YanıtlaSil
  4. karabidikim asıl anaokulu setini tanıtmak için bence. Bu sayede o setten de epey alan olmuştur,

    yasemin Deniz zaten ana sınıfına gidiyor orası için de alıyoruz kitap setleri evde de yapmaz zaten o yüzden ben almayacağım,

    Lila deniz 6 yaşına girdi rahatça yapıyor ilk testleri. Hepsi yapılmalıymış. Puanlama gerçekten karışık. Ben şimdi sonuna kadar yapıp sonra sakin kafa hesap yapmayı planlıyorum. Bakalım neye yeteneği varmış oğluşumun

    YanıtlaSil
  5. benim oğluşda 4 yaşında,ince ve ayrıntı gerektiren kısımlarda sıkılıyoruz.Mesela boyama,pek sevmiyor (annesine çekmeyecek)Ara ara yapıyoruz bizde.

    YanıtlaSil
  6. Ada çok yapar resim ama Deniz hiç yanaşmaz. Koca yaz benim dememle yaptı bir kaç etkinlik

    YanıtlaSil

Yorum Gönder