Ağaç Ev Sohbetleri 233


 Ağaç Ev Sohbetleri'nin bu haftaki konusu; Ben AVM olayını hiç sevemedim. Koca kişisi zaten genel olarak alışveriş kavramını sevmez.

"Alışveriş merkezlerine alışverişe mi gidiyoruz, zaman geçirmeye mi?"

Ben AVM olayını hiç sevemedim. Koca kişisi zaten genel olarak alışveriş kavramını sevmez. Bu yüzden bizim evde gerçek anlamında kullanılır. Bir ara Kipa varken Balçova'dakine çok giderdik. (İrmir'dekiler bilir) Urla-ev arasında yol üstünde, Kipa uygun bir marketti o zamanlar. Bir de dışındaki çocuk parkı bizimkilerin ilgisini çekiyordu. 

Hele hafta sonu etkinliği olarak AVM gidenleri hiç anlayamamışımdır. Kırlara çık, sahilde yürü, hava soğuksa koy termosa çayını öyle git. Ne bileyim kapalı ve kalabalık bir ortam insanları neden bu kadar cezbeder ki.

Bir nedenle gitmemiz gerekiyorsa sabah erkenden gider geliriz ki kalabalık olmasın, park sorunu yaşamayalım. Şimdilerde Optimum var gerekirse ona gidiyoruz. Spor mağazası, mutfak için market falan gibi ihtiyaç görüp çıkarız hemen.


Yorumlar

  1. evet yaaa açık hava varken avm ne de mi :) ama küçük çocuklar seviyo herhalde ondan aileler götürüyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle:))) Benimkiler sevmezlerdi. ya da bizden talep etmediler hiç.

      Sil
  2. Gezmeye gitmek resmen işkence bence de. Çok kalabalık.

    YanıtlaSil
  3. Aslında tam da sosyolojik bir araştırma konusu bu. AVM'lere kimler gider, neden gider. Gidenlerin eğitim ve ekonomik durumu nedir? Sonuçlar oldukça ilginç olurdu sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki de yapan olmuştur. AVM'ler çok uzun zamandır hayatımızda.

      Sil

Yorum Gönder