Yazzzzzz

Su lazım, yağmur şart, karsız kış olmaz...Hesine tamam ama ben yaz insanıyım. Ne kadar sıcak olursa olsun yazı seviyorum ben. Hani çok üşüyen biri olduğumdan değil. Güneşsiz kapalı havaları sevmiyorum. İzmir'de günlerdir doğru dürüst güneş göremedik resmen. 

Bir de kat kat kıyafetler, kapı arkası askılar dolar artık. Yok kabanı, yok yağmurluğu, eşortmanı, ev için ayrı hırkası... Ülkenin belediyeleri de çok çalıştığından minik gölcükler, çamurlu yollarda yürüme falan. 







 

Yorumlar

  1. az kaldı hadi yaza hihihi :) ben de yunan adalarına çok alıştım çok özlüyorum oraların temiz denizini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle diyorum. Şunun şurasında ne kaldı sıcaklara...

      Sil
  2. İlkbahar en iyisi bencileyin. Yazın o bunaltıcı sıcakları aklıma geldiğinde kışın soğuğunu arıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar ayları evet her daim güzeldir. Ama yıllardır bahar aylarını pek yaşayamıyoruz. Bu yıl resmen yazdan kışa bodoslama girdik sanki. Ya da bana öyle geldi. Bir hafta sonu denize gitmiştik ertesi hafta donduk resmen

      Sil
  3. Bende yaz insanıyım. Severim ben ayrıca sıcağı.
    :) Hem yaz bence daha az masraflı bir mevsim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Masraf konusunda haklısın. Yakacak, kılık kıyafet,

      Sil
  4. Ben yazı da pek sevmem. Hele İzmir yazını, aman aman. :) Gerçi tatile kimse hayır demez herhalde ama yok kalsın. Hele de bu yaz aşırı sıcaktı. Oysa sevmeyi de denemiştim... Ben bahar insanıyım. Tabi haklısınız, kışın güneş görmüyoruz. Kaç gündür her yer gri... Bir de havalar bir tuhaf. Bir an çok soğuk, bir an sıcak. Çözemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir'de yaşayan biri olarak seviyorum ben bu sıcağı. Kabul arada biraz abartıyor ama soğuktan iyidir. İzmir7in soğuğu fena ya. Bu yıl havalar gerçekten çok dengesiz.

      Sil
  5. Ben de kışı hiç sevmiyorum soğuklarda evden çıkasım yok ☹️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder