Erikli Şelalesi

İstanbul'dan dönüş yolunda bu kez hiç gitmediğimiz Erikli Şelalesi'ne uğradık. Çınarcık'a bağlı alan Çifte şelaleler diye giçiyor. 

Yola erken çıktığımız için şelaleye vardığımızda da erkendi. Hava da epey soğuktu. Biz evden yazlıklarla çıkmıştık. Ben de şort-terlik hatta:))) Yola çıkarken yanımıza termosla çay, kahvaltılık faan alırız. Kahvaltıyı da burada yaparız diye düşünmüştük. Yaptık da biraz dı dı modunda... 


Acaba yüzülür mü burada diye düşüne düşüne gelen garip İzmirliler olarak "yüzülmezmiş. Yazın gelmeli" dedik:))))) Artık sonbahar renklerinin başladığı bir zamanda gerçekten sevdik burayı. Bir tık daha geç gidilse tam turuncu şenliği yaşanırmış. 

Girişten şelaleye kadar olan yol oldukça kısa. Ama netten okuduğum kadarıyla buralarda trekkin yapılıyor. Rahat bir zamanda gidip uzun uzun yürümek çok keyifli olur eminim. Bir de Büyük ve küçük Dipsiz Göl varmış. Biz oraya kadar çıkmadık. Biraz daha tırmanış gerekiyordu. İnternet de çekmediği için nasıldır bilemedik. Değer mi? Uzaklık ne kadar falan. Ama bi başka sefere dedik bakalım.







 

Yorumlar

  1. Yine de görüntüler çok güzel, geç gidilmesi önemli değil.

    YanıtlaSil
  2. Manzara çok güzel. Gerçekten de bir tık daha geç gitseymişsiniz tam sonbahar kareleri görülürmüş :)

    YanıtlaSil
  3. oooo bilmiyodum aklımda olsuuun :)

    YanıtlaSil
  4. Harika yerler 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

    YanıtlaSil

Yorum Gönder