İstanbul, vapur ve martılar

Evet İzmir'de de vapur ve martı var ama İstanbul'da bir başka güzeller bence. İzmiri çok severim. Yaşaması keyifli bir kent. Vapur derseniz ise İstanbul derim kesinlikle. O arka fon, havası daha bir yakışıyor vapurlar bu kente.

Bu son ocak ayında gidişimde farklı günlerde çektiğim karelerden bazıları olsun bugün bloğumda. 


İstanbul hep bulutlu, kapalıydı gittiğim hafta. O yüzden şöyle ışığı güzel, cıvıl cıvıl kareler yok bu kez. Daha bir hüzünlüler sanki.






 

Yorumlar

  1. İstanbul başka güzel, İzmir de harika ama, İstanbul ah İstanbul...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir'de yaşamayı seviyorum. İstanbul'da gezmeyi.

      Sil
    2. aslında en güzeli sanırım sizinkisi :)

      Sil
  2. Fotoğraflar öyle güzel, öyle canlı ki, dönüp dönüp, tekrar tekrar baktım. Bu sıralar her şey hüzünlü sanki. Ama fotoğraflar bana inanın öyle gelmedi. Martıların olduğu her yer bir başka görünüyor belki de.
    Ama İstanbul'un martıları farklıdır gerçekten. Hele eski Moda İskelesi civarında sürüler halinde balık lokantaları civarında toplanışlarını hiç unutamam.
    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Makbule hanım. Evet içimiz karardı artık. Hani umut ışığı da yok gibi. Her gün yeni bir abukluk çıkıyor ortaya.

      Sil
  3. Güzel yerdir. Umarım yolun düşer bir gün. Yaşamak için zor tabi ki. Trafik, kalabalık. Artık betonlaşma. Bu güzelim kentin canına okunuyor.

    YanıtlaSil
  4. En son ne zaman vapura bindiğimi unuttum pandemi öncesiydi kesin ama ne zamandı hatırlayamadım bile. Seçtiğin karelerin hepsi de çok güzel. Özellikle çiçekli olan gemi gözüme çok hoş göründü. Emeklerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. martılar çok aç iken vahşi oluyorlar, insanların gözlerine bile saldırıyorlar :)

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflar harika. İstanbul dedin mi klasik görüntülerden 🙂

    YanıtlaSil

Yorum Gönder