Tabanvayla İstanbul

Bu İstanbul ziyaretinde Devrim'le en çok yaptığımız şey yürümek oldu sanırım. Saat doğru diyorsa 18 km. yürüdüğümüz bile oldu. Evden çıkıp kafamıza göre dolandık, zorunlu olmadıkça taşıta binmedik. Biraz bacaklar gidiyor ama en güzel gezme de böylesi sanki.

Ordan burdan fotoğraflar var bugün sayfada. Galata Köprüsü en çok geçilen yer sanırım. Bir sabah da gündoğumuna da gittik. Aslında bir kez daha niyetlendim de kalkamadım.



 

Yenikapı, Sarayburnu sevdiğim bir diğer yürüme parkuru. Eskiden (orada yaşarken) de severdim bu tarafları.




 

Valla keyif bu işte:)))





 

Yorumlar

  1. İstanbul' da belli ve birbirine yakın merkezler arası yürümek keyif verir. Üstelik her köşede fotoğraf karesine hapsedilecek muhteşem görüntüler yakalanabilir. Fotoğraflara bayıldım yine. Eline sağlık. :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. İzmir'den daha çok seviyorum İstanbul'da yürümeyi ben. Fotoğraf çekmesen bile keyiflidir.

      Sil
  2. galata yaaa, onu görünce içim rahatlar hep, insan onu görünce kaybolmaz :)

    YanıtlaSil
  3. Fotoğraflara bayıldım, sık sık geçtiğim o rotalar ayrı bir keyif verdi bana burada görünce ve okuyunca :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel hep buralardaysan. İstanbul'da 10 yıl yaşadım ama şu birkaç kısa gidip gelmelerde daha çok dolandım.

      Sil
  4. Yürümek çok mantıklı:) Ne araba, ne de toplu taşıma... Bunlarda kaybettiğiniz vakitle zaten km.lerce yol kat edebiliyorsunuz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Araba zaten ciddi bir park sorununu da getiriyor berabberinde. Bulsan yer pahalı ayrıca. Toplu taşımayı da gerekeli olursa kullanıyoruz İstanbul'a gidince.

      Sil
  5. Gezintinin tadı damağımda kaldı. Fakat ben fotoğraflara vuruldum. Cidden nefis bir kadarajınız var. Okullu mu yoksa alaylı mısınız kestiremdim. gördüğüm tek şey harika bir kompzisyon görme yeteneğiniz. Ben çok mutlu oluyorum " dur bi gelmişken iki fotoğraf alayım" cılardan...insanı, hayatı ve anı fotoğraflayan, sanat ile sarmaş dolaş olanları takdir ediyorum. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Yürüyerek şehir gezmesine bayılırım ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder