Diziler


 Des

Des, seri katil olan Dennis nilsen'in gerçek hikayesini anlatan mini bir dizi. 5 yıl içinde (bilinen) 15 genci öldürmüş. Oturduğu binadaki kanalizasyon tıkanması sonucu kemik kalıntılarının artaya çıkması ile tutuklanıyor. Ama düaha sonra kanalisazyon tıkanıklığını ihbar edenin o olduğu ortaya çıkıyor. Karakterin sakinliği, rahatlığı müthiş. Sanırım canlandıran sanatçının katkısı çok büyük dizinin güzel oluşunda.

The Valhalla Murders

İzlanda yapımı seri katil dizisi. 2 dedektif katili bulmak için araştırmalara başlıyor. Genelde soğuk ülkelerin polisiye dizilerini seviyorum ben. Bu da orta karar bir diziydi diyebilirim. 


Candy

Yine gerçek bir olaya dayanan mini dizi. Amerika'da arkadaşı Betty Gore'u öldüren Candy Montgomery'nin hikayesi. Yaşadığı kasabada oldukça aktif ve popüler olan Candy, daha silik bir karakter olan Betty ile arkadaş olur. Bu arada sadece farklı bir ilişki yaşamak için Betty'nin kocasıyla da birlikte olmaya başlar. Bir gün Betty'yi baltayla öldürür ve yakalanır. Yapılan dava sonrası serbest kalmayı başaran Candy'nin neden cinayet işlediği ise hiç aydınlatılamamış.


The Midnight Club

"Müthiş bir gerilim, insanı yerinden hoplatıyor" yorumlarını birkaç yerde görüp büyük bir hevesle başladığım ama hayal kırıklığı olan dizi. Ölümcül hastalığı olan gençlerin toplandığı özel bir mezkezde geçiyor hikaye. Bir doktor tarafından işletilen merkezde gençler özgür, son zamanlarını rahat yaşıyor. Ama o evde geçmişte bazı ayinler yapılmış ve gençlerden biri bunu yeniden yaşatmak istiyor. Kesinlikle korkutmuyor hatta sıkıcı.


Yorumlar

  1. The Midnight Club kısmında ben de hayal kırıklığına uğradım. Yapımcıları Tepedeki Ev olunca merak etmiştim. Çünkü Tepedeki Ev en iyi korku dizisiydi. İzlemediysen kesinlikle öneririm, kaçırılmamalı!

    YanıtlaSil
  2. candy yi izleyim :) ilk ikisi iyiydi :) sonuncu pekuu :)

    YanıtlaSil
  3. Selaaam! Blogger'da yeniyim. Sizi de takibe aldım. Blogumu incelemeye davet ediyorum, teşekkür ederim. Görüşmek üzere 👋

    YanıtlaSil
  4. İzlemedim hiçbirini netflix ve amazonu biraz kurcalayayım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder