Döndüm bakalım


 Bir gezme-çalışma olayı daha bitti.  Bu kez bizim İstanbul gezimizin asıl nedeni Ada'nın evinde bir kısım tadilat işleri idi. Havalandırma olayını tam anlamıyla atlamış sanırım bizim oğlan ev epey rutubet olmuş, mutfakta küçük (!!!!!) bir yağ patlaması vakası yaşanmış. Biz 2 koca adam ve kadın 6 gün (ara ara çıkıp dolaşma kaçamakları oldu) ful temizlik tadilat yaptık. Epey yorulduk diyebilirim. Sonra 3 gün minik bir Şile, Ağva, Kerpe, Kefken koylarında dolaşma ki bu kısım çok keyifliydi. Son gün (dün) deniz anası istilası olmasaydı bir gün daha kalacaktık ama denize giremeyince köyümüze geri döndük. 

Ama nasıl bir sıcaktır bu. Oralarda serin serin ki üşüdüm yani resmen. Buraya bir geldik sabahtan beri sıcaktan nefes alınmıyor evde. Deniz analı denize bile razıyım şu an.

Eh bugün de evde temizlik, çamaşır. Bayram falan derken birkaç gün sonra sahalara dönerim diye düşünüyorum.

Yorumlar

  1. Yağ patlaması? Neyse ki onca işin arasında keyifli zamanlar ayırabilmişsiniz kendinize. Sıcaklar bir felâket gerçekten:)

    YanıtlaSil
  2. Ev de tadilat işleri yorucu. Neyseki halletmişsiniz. Emeğinize sağlık.
    Ne guzel yerleri gezmişsiniz.
    Selamlar sevgiler 🌸

    YanıtlaSil
  3. Sıcaklar yeni başladı buralarda da. Tadilat temzilik bitmiş geçmiş olsun:)

    YanıtlaSil
  4. Tatilinizi de yapmışsınız ne güzel, biz de geldik ev taşıyıp tatile yorgun argın, dinleniriz dedik ama ne mümkün sabah 07:30 da kalkıyoruz. Dönünce kış uykusuna yatasım var :)

    YanıtlaSil
  5. Eve hoş geldiniz, iyi bayramlar diliyorum🙂⚘

    YanıtlaSil
  6. oo hoşgeldin, bu sene yaz geçen seneler gibi değil henüz serin yani :) şile ağva yolunu sevmem de kefke kerpen ne hoş yerler :)

    YanıtlaSil
  7. Şile rotası çok güzeldir :) Benzer kaya yapıları, güzel plajlar ile diğer bölgeleri aratmayacak yerler, eminim çok güzel kareler çıkmıştır :)

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir kare olmuş. Bu yaz bizde de 35 37 dereceler oldu. Neyse ki arada yağmur yağıyor. Her fırsatta havuza gidiyoruz 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder