Diziler


Stranger Things

Daha önce denk gelip sevmem diye izlemediğim diziyi pek seven ben. Hikaye, 1980'lerin başında,  Hawkins adlı kasabada geçiyor. Hawkins Ulusal Laboratuvarı'nda  gizlice paranormal ve doğaüstü alanlarda insanların üzerinde deney yapılmakta. Buradan kaçan Eleven adlı kız çocuğu, garip bir yaratık tarafından kovalanan Will olayların başlangıcı olur. Bir grup çocuk arkadaşlarını bilmaya çalışırken doğaüstü güçleri olan Eleven'den yardım alır.

Bilim kurgu, gerilim tarzı bir dizi. İnsanı geren bir gerilim değil hatta ben canavarlı şeyleri falan da saçma bulurum. Bilmem neden 3 sezonu severek izledim.


 Lost Room

Bilim kurgudan gidiyoruz. Anahtarını hangi kapıda kullanırsanız kullanın bilinmeyen yerdeki bir otel odasına çıkıyorsunuz. Otel odasından çıkma her eşya farklı güçlere sahip. Kendi halinde bir polis bir biçimde pek çok kişinin peşinde olduğu anahtarla buluşuyor. Ve anahtarı eğlencesine kullanırken kızı odanın içinde kayboluyor...Kısa ama keyifli bir diziydi.


Maid

İçen, uyuşturucu kullanan ve zaman zaman şiddete başvuran sevgilisinden kızı ile birlikte kaçan Alex'in hikayesi. Geçimini sağlamak için ev temizliğine başlayan Alex, kızını yanında tutabilmek için ciddi bir mücadele veriyor.

Hayattan, gerçekçi bir kadın hikayesi. Bu arada filmde anne kızı canlandıran  Andie MacDowell ve Margaret Qualley gerçekten anne kızmış.


Yorumlar

  1. Maid i çok beğenerek izlemiştim.

    YanıtlaSil
  2. stranger things, ülkemizde en çok izlenen diziler listesinde en önlerde. maid geçen yıl izlediğim en iyi diziydi yaa :) andie'nin izlemediysen eğer, dört nikah bir cenaze sini izlesen yaa :) lost room duymadım saol bi bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dört Nikah Bir Cenaze'yi izledim. Yellowstonu duydum ama daha izlemedim. Bakayım konusuna falan

      Sil
  3. yellowstone (costner), çiftlik dizisi, seversin belkuu :)

    YanıtlaSil
  4. Lost room filmini yanlış hatırlamıyorsam eğer Dağınık Anne yazmıştı. Çok uzun zaman önceydi. Merak edip o zamanlar izlemiştim.
    Maid dizisini de deep yazmıştı sebep oldu onu da izledim.
    Ama Stranger Things izlemediğim bir dizi. Sürüklediğine göre iyi, fragmanına da bakayım karar vereyim :) Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Stranger things ve maid i çok severek izledim. Stranger things yeni bölümler gelecekti geldi mi acaba ☺️

    YanıtlaSil
  6. Diğerlerini izlemedim ama Stranger Things çok güzel bir diziydi, özellikle ilk sezonuyla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim diziyi. Aslında daha önce duyup ön yargılı yaklaşmıştım

      Sil

Yorum Gönder