Ağaç Ev Sohbetleri 135


 Ağaç Ev Sohbetleri'nin 135. hafta sonusu deeptone'dan;

"Ölmeden önce neleri yapmış olmak isterdiniz"

Sanki benzer bir konuyu ele almıştık. Bu sohbetler içindemi emin değilim ya. En çok istediklerimden biri Likya Yolu'nu yürümek. Face'de bir sayfayı takip ediyorum, tek yürüyen bile var. Ama çadır, mat, su, gıda, yedek giysi taşınacak bir de benim fotoğraf ekipmanım bana fazla olur. Koca kişisini razı etme çabalarım sürüyor. 

Kızıl Deniz'e dalmak, Mısır'ı görmek,

Karavan alıp, uzun uzun gezilere çıkmak,

Kuzey ışıklarını görmek,

Norveç gezisi, olabildiğince çok şelaleye gitmek,



Yorumlar

  1. Sadece İNSAN olmak isterdim

    YanıtlaSil
  2. Sizin bütün bu isteklerinizi ateşleyen aslında fotoğraf çekmeye olan tutkunuz sanırım. Umarım yapmak istediklerinize ulaşır biz de çekeceğiniz fotoğraflarla avunuruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzey ışıkları ve şelaleler evet fotoğrafçılıkla ilgili. Ama Mısır çocukluktan beri hayalim diyebilirim. Kızıl Deniz'e dalmak da dalış eğitim aldığımda aklıma düşmüştü. Dip görüntüleri çok güzeldi. Görmek isterim oraları.

      Sil
  3. gezmek bence de en güzel hayal :) likya yı ben de arkeolojik açıdan çok ilginç buluyorum yaa :) kaç yüzyıllık bölge vallası :) worst person yok o sitede birkaç haftadır yok, sana siteyi ilk sölediğimde vardı, iki üç hafta önce, ben spencer ve diğerlerini izlerken kaldırdılar, koymadılar bir daha, eskiden izlemiş olmalısın yaniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben filmi daha 4-5 gün önce seyrettim. Orada denk geldim. Bilemedim ki şimdi nasıl oldu?

      Sil
    2. kontrol etsene bakalım bir var mıııı :)

      Sil
    3. Haklısın şimdi yok. Kısa süre şansa mı geldi bilemedim ki şimdi. Öylesine var mı diye bakmıştım bulunca seyretmiştim hemen.

      Sil
  4. Mısır belki de çocukluk hayalim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder