Balıkçılar

İstanbul Kireçburnu'nda çektiğimiz fotoğraflardan bunlar. Alabildiğine kapalı ve kasvetli bir hava. Bir o kadar da soğuktu o gün. Zaten İstanbu'a ikinci gididişimizde sadece 1 gün hava açıktı.  Biz de o günü Ada'nın evinin ihtiyaçları için ayırmıştık. Ne bilelim diğer günler bu kadar kötü olacak. 



Görsel olarak çok güzel bir olaydı bence. Hele de hava biraz açık ve tripotla çekimle tadından yenmez bu karelerin diye düşünüyorum. Bu da demek oluyor ki fırsat olursa yeniden gidilecek yerlerden biri burası.





 


Yorumlar

  1. çok güzel fotolar çekmişsin...

    YanıtlaSil
  2. Trol mü bunlar? Hiç ağların toplanmasına tanık olmamıştım. O anlar, ne güzel rast gelmiş. Tavuk fotoğrafı hiç beklemiyordum, balığa bakışını görünce gülesim geldi. Her ikisi de sofralarımızın baş tacı ve harika bir kare olmuş. :)
    Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanmam. Kıyıya çok da uzak değillerdi. Şikayet olur. Genelde olurlarmış sanırım. 3. köprünün oraları. Tavuk da kıyıdaydı. Balıkla mücadelesi sevimli geldi bana.

      Sil
  3. Devasa büyükmüş balıkçı tekneleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böylesini ben de ilk kez gördüm. Zaman olsa seyirlikti aslında.

      Sil
  4. Birbirinden güzel fotoğraflar:) Ben halen 50 mm. ile sürünmeye devam ediyorum.. Fiyatlarda iyice artınca biraz hayal gibi oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatlar uçtu. Benim de almayı istediğim yardımcı ekipmanlar vardı ama fiyatlara bakmıyorum bile. Bu ara artık günü kurtarmaya çalışıyoruz. Hem bizim evin hem Ada'nın İstanbul'daki ihtiyaçlarına ancak o da ciddi tasarrufla yetebiliyoruz.

      Sil
  5. güzeeel ya zaten deniz tekne balıkçılar güzel temalar fotoda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böylelerini ilk kez gördüm ben. İzmir'de vardır belki de nerelerde bilemiyorum. Bu direkt gittiğimiz kıyıdaydı.

      Sil
  6. https://www.fullhdfilmizlesenebox.org/paralel-anneler-izle/2/

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel fotoğraflar 🙂

    YanıtlaSil

Yorum Gönder