Succession


Ne seyretsem modunda bakınırken denk geldiğim bir dizi Succession. İlk birkaç bölümde pek sarmadı "bıraksam mı" derken şimdi merakyla yeni bölümü bekliyorum.

New York’ta dünyanın en büyük medya şirketlerinden birinin içinde yaşanan aile içi çatışmalar, iş dünyasında dönen entrikalar var dizimizde. Şirketin başındaki Logan Roy bir rahatsızlık geçirince şirketin başına Kendal Roy geçer ama diğer kardeşler bu işten rahatsızdır. Logan Roy iyileşir ve şirketi oğlundan geri alır hatta onu baskılamak için de psikolojik şiddet uygular. 

Şirkette başa geçmek isteyen 4 çocuk. Psikolojik olarak zayıf Kendall Roy, aşırı uçlarda yaşayan pek de kimsenin kale almadığı Roman Roy, şirket işlerine hiç bulaşmamış ama artık başa geçmek isteyen tek kız Shiv Roy ve olayların çok uzağında Connor Roy. Güçlü olan diğerini ezer anlayışı hakim. Hepsi bir biçimde babalarından nefret ediyor ama ona biat etmekten de kaçamıyorlar.

Şu an 3. sezonu devam ediyor ve sanırım 4. sezon da olacakmış.

Yorumlar

  1. yirminci yüzyılın en iyileri arasına girdi bu dizi, izliycam :)

    YanıtlaSil
  2. Aile şirketi tarzında yapımlar ilginç olabiliyor. Sanırım yükselmek için burada da birilerinin gözü dönüyor. Bayağı sezonu varmış. İyi seyirler.

    YanıtlaSil
  3. Konu.guzelmis ya
    2022 de bir diziye baslayacagim
    Simdilik ne olabilir diye dusunuyorum

    YanıtlaSil
  4. İlginçmiş bakayım ben de ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder