Gece kareleri

Geçtiğimiz tatilden birkaç gece fotoğrafı ile haftaya gidiş yapayım. Bloğa uzaktım ama epey bir iş güç halledildi bu 2 hafta içinde. Eş dost görüldü, hatta İstanbul'dan tarlamıza misafir bile geldi ki tam bir süpriz oldu. 

Bu arada büyük oğlumun doğum günüydü 24 temmuz. 19 yaşını doldurdu artık. Tam ergen modunda olabildiğince bizden uzak durmaya çalışıyor. Onun sıkıntıları ayrı bir taraftan ilerledi. İş bulmuş günde 12 saat garsonluk gibi birşey. Büyüdüğünü kanıtlamak, bizden ayrı ev tutabilmek hevesiyle kendini helak ediyor. Bir taraftan doğrusu buysa olsun, bir taraftan onun yorulduğunu, yıprandığını bilmenin sıkıntısı..

Epey gitgelli, az denize girmeli (medyada kalabalık fotoğraflarını gördükçe denize gitmekten kaçındık. Bayram haftası bir kez gelen misafirimizle kısa süreliğine gittik) Ada'yı merak ederek geçti bu tatil.



Yukarıdaki kare deniz kıyısında diğerleri Kuladokya'da çekildi. Daha çok çalışmalı bu konuda.




 

Yorumlar

  1. Selamlar, gökyüzü, yıldızlar şahane görünüyor. Fantastik kareler. Çok hoşuma gitti. :)
    Ada'nın işe başlaması güzel haber. Ama bir evi çekip çevirmek pek kolay değil. Üniversite, askerlik bitene kadar bekleyebilse keşke.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ada fena tripli bu aralar. Tamam bazı tripler anlaşılabilir de o bana ve babasına hakarete vardırdı işi. Anlamsızca ve kırıcı. Yorgun ve sinirli günler yaşıyoruz. Bakmayın buraya böyle deniz doğa bıraktığıma. Evin içi harp yeri.

      Sil
  2. ay yaa bu yaz da korkuyorum denize gitmeye, girmeye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Git, tuzlan bence. Deniz iyidir. Açılırsın kimseyle temas olmaz. Ben denizsiz hayat düşünemiyorm. Büyük konuşmamalı ya cidden bunalıma girerim sanki

      Sil
  3. Muhteşem kareler, bayıldım. Gece gökyüzüne bayılıyorum. Şehirden pek anlaşılmasa da köye gidip gökyüzünü izlemek güzel olurdu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Evet şehirlerde tek tük yıldız ve ay...Ancak o kadar. Köylerle bile zor. Tam anlamıyla gökyüzünü görmek istiyorsan ışıksız biryer bulmalısın. Muhteşem oluyor...

      Sil
  4. Fotoğraflar birbirinden güzel, ellerinize sağlık:) Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama lise çağlarında (üni. de olabilir) evden ayrılan, bu dönemlerde okul ve işi bir arada götüren gençlerin ileride çok başarılı olduğuyla ilgili bir yazıydı. Daha doğrusu başarılı insanların hayatlarını analizi gibi bir şeydi. Ülkemiz için de bu süreci İstanbul'da geçirenlerin bir adım önde olduğu vardı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol...Ben üniversitede okurken aynı zamanda çalışmış biriyim. Ailemin maddi durumu sınırlıydı, birinci sınıftan sonra iş bulup çalıştım. İstanbul'da. Ama bizim yaşadığımız sıkıntı çalışma değil aslında. Aşırı agrasif, iletişime kapalı, bize hakaret eden bir genç. Neden nasıl böyle oldu anlamadık. Çevresel faktörler ne kadar var işin içinde.

      Sil
  5. Ah oooo luk ne kareler çekiyorlar bilseniz. Benimkiler orta karar ya da altı bilemiyorum. Gren var (olması doğal ama daha az olmalı yine de) işleme konusunhda iyi değilim. Epey bir video araştırdım dün bulamadım.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel çekmişsin çok profesyonel ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder