Ağaç Ev Sohbetleri 100


 Ağaç Ev Sohbetleri 100 olmuş. Bu hafta puding yapılacakmış ya ben atlamışım. Fotoğrafı olmasa da dün güllaç yapmıştık o sayılır mı?

Bu haftanın konusu " Ağaç ev sohbetleri keyifli mi?"

Okuma işini teee başından beri, yazma kısmında ise kısa zamandır bulunduğum sohbetler kesinlikle keyifli. Hele bazı haftalar öyle damardan konular buluyor ki arkadaşlar. Daha bir güzel oluyor. Ağaç Ev Sohbetleri'nin geçmişini bu hafta Deeptone yazmış. Pek çok blog arkadaşımızın destek olduğu, konular bulduğu, yazılarıyla sürdürdüğü uzun soluklu bir etkinlik bu. 100 haftanın konularının listesi ise Kaplan Diary arkadaşısımızın bloğunda. 

Biraz zaman harcayıp yeni yeni konular bulmalı aslında.

Yorumlar

  1. Güzel bir etkinlik ama ben sadece ilgimi çeken konularda katılıyorum. :) Herkesle aynı şeyi yazmamak için katılmadığım da oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın o konuda. Bazen insan ne yazacağını bilemiyor. Arada benim atladıklarım da oldu.

      Sil
  2. güllaç olur ivit :) sen de bul konuuuuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Allah devamını daim et hep.
    İyi bayramlar,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun. Giremedim bu ara bloğa pek

      Sil
  4. Farklı arkadaşların katılımlarıyla orijinal tartışma konuları üzerinde tartışmak çok daha güzel kapılar açacaktır. Belki Deep sırayla isteyen arkadaşlardan konu önermesini rica edebilir. Belki arkadaşlarımız çekingen davranıyor bu konuda. Dolayısıyla DeepTone'a daha çok iş düşüyor:))

    YanıtlaSil
  5. Bu konuda en çok okuduğum 3 kişiden birisi de sizsiniz ve keyifli yazılarınızla renk katıyorsunuz:-)

    YanıtlaSil
  6. güllaç da sayılır bence de :D sohbet konularının farklı farklı oluşu daha çok katılım sağlıyor birçok farklı bakış açısı yakalıyoruz bu arada sen de yakınlarda bir konu düşünüp bir haftanın konusunu alabilirsin istersen :)

    YanıtlaSil
  7. Bence de çok kişi sahiplendi sanki bu etkinliği.

    YanıtlaSil
  8. Genelde konu belirlenince yazılar birbirine benzeyebiliyor ben kendi adıma sevmiyorum bu tarz etkinliklere katılmayı. Bir iki kez arkadaşları kırmamak için gecmişte katıldığım oldu. Bir de mesela mim yapmak istemeyince kızıp selami sabahı kesenler oldu baskı kurmamak lazım bu konuda. Keyif alan katılsın ama katılmayana da anlayışlı davranmalı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder