Mindhunter


 

Bir dizi daha bitti ve fena halde sevildi. Dizinin arabulucu olarak görev yapan bir FBI ajanının seri katillerle görüşme yapma fikrinden yola çıkan bir hikayesi var. 

 

Ajan Holden Ford daha sonra birlikte çalışmaya başladığı Bill Tench 'e bu fikrini kabul ettirir ve önce kendi kendilerine başladıkları görüşmeler özel bir birimin kurulmasına kadar gider. Birimde birden fazla cinayet işlemiş katiller ve tecavüzcülerle görüşme yapıp onların psikolojilerini anlamaya çalışırlar. Amaç bundan sonra bu tarz suçluların yakalanmasını kolaylaştırmak.



 Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit kitabından uyarlanmış. 2 sezonluk dizide olaylar çok gerçekçi ve iyi işlenmiş. Zaten görüşülen katiller de gerçek. Açıkcası oyuncu seçimleri de mükemmel. Dizinin son bölümüne ve daha görüşülecek çok katil olmasına bakınca devam edeceğini düşünüyordum ama sanırım bitirilmiş. En azından yakın zamanda çekim olacak gibi görünmüyor. Genelde kısa diziler seven biriyim ama farklı karakter olduğu için bir sezon daha iyi giderdi yani...

Yorumlar

  1. izledim tabiii, çok iyidi, devamı gelir sanırım :) eee anna torv oynuyooo, e fringe yanii ve secret city, diğer dizileri, son dizi yazımda da vardı, hımm profil çıkarma dizisi sevdin yanii, perception adlı diziyi de sevebilirsin o zamansaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçinde biraz gizem, biraz psikoloji falan olsa fena olmuyor.

      Sil
  2. benim de listemde ama sıra gelmiyor .-))

    YanıtlaSil
  3. İzledim çok gerçekçi ve iyi bir diziydi👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim. İyi hazırlanmış bir diziydi. Devamı gelir umarım.

      Sil
  4. Bence konusu çok ilgi çekici. Suanda vikingler son sezondayım. Bittiginde listeye eklenebilir.. cok sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Baslayacagim izlemeye👍🏼

    YanıtlaSil

Yorum Gönder