2 öneri, 2 film

Deeptone'un film önerilerinde denk geldim The Call filmine. Gerilim ve yeni yeni keşfettiğim Kore sinemasının bir filmi olunca da hemen seyrettim. 

Filmde aynı evde ama farklı zamanlarda yaşayan iki genç kızın telefon konuşmaları var. Seo-Yeon şimdiki zamanda yaşıyor ve Young-Sook geçmişte yaşıyor. Young-Sook, 20 yıl önce, hayatını kaybeden Seo-Yeon’un babasının hayatını kurtarır. Buna karşılık olarak da, Seo-Yeon'un kendi geleceğini araştırmasını ister. Korkunç bir geleceğin onu beklediğini öğrenen Young-Sook, geleceğini düzeltebilmek için Seo-Yeon’u tehdit etmeye başlar. 

Sevdim bu filmi. 


 
 

The Secret ise Yüreğimin İklimi arkadaşımızın önerisiydi. Genelde dram takılsam da bu tarz arada iyi gidiyor. Filmde kocasını uçak kazasında kaybeden bir kadının 3 çocuğu ile yaşam mücadelesi var. Her şeyin kötü gittiği bir zamanda bir iyilik meleği ortaya çıkar ve klasik son. Her ne kadar sonu belli olsa da keyifli bir filmdi.

Yorumlar

  1. call belki bu gün izlerim sırada idi.

    YanıtlaSil
  2. The call u fena halde merak ettim. Hep romantik Kore filmi izledim, bir de farklı tür denemek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. the call çok iyiydi evet, koreliler gerilimde çok iyiler, burning de izle :) secret izlicem bütün kitaplarını okudum severiiim :)

    YanıtlaSil
  4. Zaman yolculuğuydu, paralel evrendi, geçmiş gelecek filimleri yapıla yapıla sonunda gerçek olacak galiba, ya da var gibi inanacağız:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder