yks sonuçları

 

 


 İncirden yaptığımız ürünleri paylaşmak için başlamıştım yazıya. Ama bu arada gelen telefonla yks sonuçlarının açıklandığını öğrendik. Bir heyecan hemen girdik tabi ki. Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Bölümü. 

Eve bizim atarlı ergenimiz Ada artık İstanbul'lu oluyor. Kazandığına sevinmekle İstanbul'a gideceğine üzülmek arasında gelgitli bir durumdayım. Ben de İstanbul'da okudum ama ne bileyim zormuş. Eşim de ben de Yüksek Teknoloji istiyorduk. 

Her şey gönlüne göre olsun güzelliğim. 


Atatürk Lisesi Cumhuriyet valsinden bir kare. Malesef bu yıl mezuniyet de göremedik,


Yorumlar

  1. heeey güzel okul güzel bölüm. oleeey kutlarıım, evdeki gerginlikler de bitmiştir :) geçen seneki valsi hatırlıyom ebeeet :) ay üstteki çocukluk fotisi miiii :) hayırlı olsuuun artık yani özlem durumları olcak sendee :) gelse de gergin olsa diceeen hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bölümün ne iş yaptığını kazandıktan sonra araştıran anne:)) İzmir olsa iyiydi ya neyse. Ergen gerginliği geçmedi malesef. Hala anne-baba-kardeş düşman.

      Sil
  2. Hayırlı olsun, tebrikler .

    YanıtlaSil
  3. ÇOk çok tebrik ediyorum Ada'yı, çok güzel bir okul kazanmış, umarım severek okur.Size de zor bir süreç başlıyor. Ben de oğlumu İstanbul'dan Bursa'ya göndermişitim. Hasret oluyor biraz.
    İstanbul'u gençler seviyor.Başarılar tekrar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstiyor gibi, mutlu oldu kazandığına. Hoş bunda şehir dışında okuyacak olmanın etkisi nedir bilemiyorum. Ben de İstanbul'da okudum. Ama illa orası olsun diye değil. Denk geldi.

      Sil
  4. Dün küçücüklerdi, bugün koca adam oldular...
    Çok sevindim Saadetcim. Ada'yı tebrik ediyorum. Yolu da şansı da açık olsun ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa. Ne güzeldi ufakken. Hötlüyordun oturuyorlardı yerlerine:))) şimdi çok zor. Ergenlik stresleri ayrı, nerde nasıllar ayrı, arkadaşlarını bilmemek ayrı...valla yorucu bir işmiş annelik. Bir de demiyorlarmı evdesin boşsun, rahatsın...

      Sil
  5. Hayırlı uğurlu olsun daha da güzel yerlere gelir Insallah (:

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler canım ama haklısın zor oluyor aileye 🙄

    YanıtlaSil

Yorum Gönder