Cebimdeki Yabancı


Bakmayın bu aralar hep film paylaştığıma aslında oldukça yoğunum. Haftanın en az 2 günü tarlada geçiyor ki kendimize gelmemiz de bir o kadar. Hele bu hafta aşırı sıcak ve sinek vurdu geçti resmen bizi. Şort ve çorapla çalışan ben ikinci günün sonuda tuhaf amale yanığını görünce çöktüm resmen:::



Neyse ne zamandır aklımızda olan bir filmdi Cebimdeki Yabancı. Baba Devrimiyle birlikte seyrettik bu kez. Bir kere açılıştaki o yemek hazırlama, sofra insanı bitiriyor. Kesinlikle aç izlenmemel bu film.

Konusu ise pek hoş. Akıllı cep telefonları ve içindeki sırlar. Bir akşam yemeğinde buluşan 7 arkadaş oyun oynamaya karar veriyor. Herkes yamak boyunca gelen aramaları, mesajları diğerleri ile paylaşacak. Oyunu oynamak isteyenlerin bile beklemedikleri sırları bir bir ortaya dökülüyor dakikalar ilerledikçe...


İlginçti, güzeldi, keyifliydi. Ferzan Özpetek, Serra Yılmaz başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosuyla tam bir görsel şölendi bence.

Ama konu bize çok yabancı. Bizim evde öyle ki benim cep orta malıdır. Deniz yakın zamana kadar sürekli ondan satranç oynardı. Hatta kendi telefonu olduğu halde Devrim bile ondan oynar. Ben Devrim'in cebini alın wattsap mesajlarını karıştırırım. Hele bu dönemde alışkanlık oldu komik, ilginç şeyler atıyor arkadaşları. Bizde kimin eli kimin cebinde belli değil yani. 

Yorumlar

  1. Bende beğenmiştim filmi,ne fena sırlardı öyle.

    YanıtlaSil
  2. Bu filmi izlemiştim ben de ve beğenmiştim...

    Bizim evde telefonuna tek erişilemeyen kişi Oytun :))) Devlet sırlrı var çünkü telefonunda :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru ya bizim evde de Ada'nın telefonu için geçerli bu durum....

      Sil
  3. Bu filmi keyifle izlemiştik. Dediğiniz gibi bizim telefonlarda ortada. Lakin saklayacak bişeyler olunca ortalıkta bırakmayan da çoktur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım vardır ama bize tuhaf geldi. Yine de güzel bir seyirlikti

      Sil
  4. Ben filmin başına baktım, sevemediğim için bıraktım. bizim kültüre bek uymuyor geldi, belki sonlarda toplardı da olmadı o son :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kültürümüze aykırı birşey yoktu aslında. Cep telefonları ve gizler. Çok insanın vardır böyle gizleri. Bir masada muhabbet eden eski arkadaşlar.

      Sil
  5. sinemada izledim, ortalama idi, ferzan özpetek için kötü filmdi ama, özpetek son iki filmini türkiyede bkm için yaptı, ikisi de özpeteke yakışmayan filmlerdi, gitsin yine italyada iyi filmler çeksiiin :) çok severim kendisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severim. Zaten onun ve Serra Yılmaz isimleri için başladım izlemeye filmi.

      Sil
  6. Ben bu ara versace dizisine baslamıştım bitiremedim daha.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder