Tutsak/ Prisoners


Dran filmleri kadar sevdiğim bir tür de biraz beyni yakan, düşündüren filmler. Nette bu şekilde ararken bir kaç kez denk geldiğim bir film tutsak. hep biraz polisiye diye es geçmiştim. Puanı iyi olunca en sonunda izledim.


Şükran Günü'nü kutlamak için bir araya gelen Dovers ve Birches aileleri , keyifli vakit geçirirken 2 küçük kızın ortadan kaybolduğunu farkeder. Her yerde aranan kızlar bir türlü bulunamaz. Tek şüpheli ise mahallede görülen bir karavan ve sahibidir.


 Karavan bulunur, sürücü gözaltına alınır ancak hakkında suçlama yapılacak bir delil bulunamaz. Kızlardan birinin babası kesinlikle suçlu olduğuna inandığı kişiyi konuşturmaya karar verir.



Filmde bir babanın polisin yetersiz olduğuna inanarak adaleti sağlama çabasına tanık oluyoruz. Gerilim olarak geçiyor ama bence gerilim denemezdi bu filme. Biraz aksiyon, biraz katil kim modunda bir film. Çok iyi mi? hayır. Kötü mü değil. Orta karar bir filmdi. Kararsız kalıp izlemiştim, çok beklenti içinde değildim. Şaşırtmadı diyebilirim. Ama çocuğu kaçıranı bilemedim o da ayrı mesele:)))


Yorumlar

  1. Babanın başına talihsiz sonu açan kişi ile çocuğu kaçıran kişi aynı...sonu itibari ile yeni bir hikayeye yeniden açılıyor oluşu filmin ve bunun neticesini bilmemek eksiklik hissi veriyor filme dair

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz devam filmi olayı çok sık oluyor. Beklenti içinde olmadığımdan beni rahatsız etmedi sıkıntılar ama.

      Sil
  2. tv,de oynamıştı sanmıyosam,pek emin değilim ama buna benzer bir filmi izledim gibi geliyor tv,de..tanıtım için emeğinize sağlık..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tvyi bilmiyorum. Aslında epeydir izlemiyorum. Ama eşim sever zaplamayı arada denk geldiğimiz iyi filmler de olmuyor değil.

      Sil
  3. Ben çok beğenmiştim, gerildim ve üzüldüm izlerken o ayrı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmler kitaplar gibi. Herkesin zevki ayrı oluyor. Ben evdeki kimseyle uyuşmam mesela film konusunda

      Sil
  4. bana göre bir film değilmiş..

    YanıtlaSil
  5. izlerim severim böyle konuları, katil de şaşırtıyor demekki, güzeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben tutturamadım ki genelde katil kim bilirdim. Hoş bakış açısı. Kimi hemen bulmuştur belki

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Keyifli izlemeler o zaman sana şimdiden...

      Sil

Yorum Gönder