Sualtı kareleri



 Bu yıl pek su altı çekimi yapmadık nedense. Ama çektiklerimiz genelde hoş kareler oldu sanki. Mesela ilk kez caretta caretta gördk ki müthiş bir deneyim. Hoş onun tam karşımdaki halini çekemedim makina Devrim'deydi ya neyse.

Bu günkü kareler Seferihisar Ekmeksiz plajından. Yıllar önce çok sık giderdik. Sonra birilerine peşkeş çekildi kapatıldı. Bu yıl yarı yarıya açılmış. Aslında kapılar kapalı ama insanlar yukarılara arabalarını bırakıp yürüyerek plaja iniyor. O eziyete karşın acayip kalabalık ki suyun temizliği buna değer. Yazık ki koyun tepeleri hep birilerinin villaları ile dolmuş, koylardan birini resmen kendi yatları için kapatmışlar ve sürekli havalandırma uğultusunun sesi rahatsız edici.

Ayrıca koya gelen piknikçiler getirdiklerinin çöplerini bırakma huyunu fazlaca benimsemişler.Umarım tez zamanda açılır ve para ile girince bu pislikler ortadan kalkar.








Yorumlar

  1. Çok güzel başlı başına bir dünya

    YanıtlaSil
  2. Suyun altına dalmak ve onu fotoğraflamak.. Harikasınız diyorum başka da bir şey demiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu çekimlerde öyle çok da derine dalma yok. Çünkü tüpsüz kalınmaz fazla. Hiç dalma tepeden maske ile seyret o bile güzeldir

      Sil
  3. Sualtı görüntüleri çok güzel büyük hallerini yakından inceledim. Suyun berraklığı harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burası müthiş bir koy. Tertemiz. Adamlar boşuna kapatmadılar zaten. Keşke yeniden kullanım açılsa. Duş tuvalet falan

      Sil
  4. heeey duymadığım bi yer not aldım gidicem işallah izmire gidinceee :) ne güzel yer ve fotiler yaaa. dur sölesene hangi makinayla çekiyodun bunlarııı :)

    YanıtlaSil
  5. sjcam5000x var bizde. Orta karar bir makina. İmkan olsa asıl makinama kılıf alsam ki çok çok pahalı. daha güzel şeyler çıkacak da.

    YanıtlaSil
  6. Blogunuz çok güzel. Deeeptone önerdi bu yazınızı. Görmekten mutluluk duydum.

    Seferihisar'ı henüz hiç görmedim. O kadar da yakınken. Sığacık'ı bilirim. Birkaç kez hatta bu Haziran ayında yeniden gmrdüm, otlar aldım.

    Dediğiniz yeri görmeye çalışacağım. Ne zaman olur bilmem. Başımda ustanın yarım yamalak yaptığı ve bu nedenle yarım kalan ve bekleyen tadilat var.

    Kareleri çok beğendim.

    Henüz sahile inemedim. Resimlerinizi gmrünce neler kaçırdığımı da gördüm.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Deeptone'un yazısı atladım ben sanırım. Seferihisar, Sığacık oraların denizini biz çok severiz. Açıkcası şehri dolanmadık. O kısmı benim evin erkekleri sevmiyorlar. Ama denizine her yıl gideriz. Soğuk ama temiz suyu vardır buraların.

      Sil
  7. Hem kareler çok güzel hem de sen çok yakışmışsın su altına ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))teşekkür ederim Derya. Su altında fotoğraf çektirmeyi seviyorum. Aslında bu yıl dışında da çektirmeye başladım.

      Sil

Yorum Gönder