Kelebekler....


Fotoğraf anlamında son aylarda çok fenayım. Hiç bir yere gidemedik. En son ara tatilde su uçan (Türkmen )şelalesine gitmiştik. Çocukların okul durumları, tarladaki işlerin yoğunluğu derken denk gelmedi. Biz hala denize adım atamadık düşünün yani...


Arada tarlada çektiğim kelebeklerden bir kaç kare olsun dedim. En üstteki Balçova'da çekilmişti. Tarlada bile kelebek kovalayamadım bu yıl. Daha geniş alana domates dikmeye karar vermemiz ama bellemeyi kendimiz yapıyor  oluşumuz nedeniyle işler daha bir çok. Umarım domatesler iyi olur.

Bu yıl da böyle olsun bakalım. Şu lgsmizi de atlatalım da bir. Sonra özgürüz. 1 haziran malum orta sonlar için lgs günü. Deniz de giriyor.



Yorumlar

  1. Rabbim ne güzellikler yaratmış,çeken de güzel yakalamış kareleri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum sana. Doğa o kadar güzel ki...

      Sil
  2. ay sizin deniz sezonu açıldı değil mi ne güzel :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açılmaz mı. Ama biz gidemedik henüz. Evdeki Deniz sınavı atlatsın bir....

      Sil
  3. Kelebekler çok hoş. Denize de sınavda başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. heeeeey çok çok başarılaar yaaa bi hafta kaldııı. ne güzel çekiyon sen hep doğa fotilerinii :) suuçan şelalesi ne tarafta yaa duymadııımdııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, teşekkürler.....Suuçan Aliağa Manisa arasında Türkmen Köyü yakınında. Araba gitmiyor, biraz doğada yürümek lazım. Biz de duymuştuk bilmeden keşfe çıktık. Seviyoruz ailecek öyle gezileri. Bodoslama:)))

      Sil
  5. Çok güzeller yaa her yerde uçuşuyorlar 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayılıyorum uçan şeyleri çekmeyi. Fırsatım olsa düşerim peşlerine...

      Sil
  6. Oooo tam National Geografic sayfalarına yakışır fotoğraflar olmuş bunlar!
    Çok çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok nerde. Onlarınki süper. Geçen takip ettiğim doğal yaşam fotoğrafları çeken birinin videosunu izliyorum. Adamda bir lens var dibim düştü resmen. Şu ekipmanlar niye bu kadar pahalı ki...

      Sil
  7. Ne kadar güzel kareler yakalamışsın. LGS de Deniz'e başarılar.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzeller. Tarla işleri nde bahsediyorsunuz. Eminim zorlukları vardır, ancak şehir hayatı içinde kafes gibi apartmanlardan kaçacak bir yer olması hem sizin için hem çocuklarınız için büyük bir şanstır herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle zor desem de bakmayın yakınmak değil. Migrenim var benim mesela orada 4 yıldır 2 kez atak oldu. Ki sıcakta çalıştığımız çok oluyor. Mis gibi hava, şehrin yapay gürültüsünden uzak. Çok çok şanslıyım. Hem böyle kaçacak bir yerim olduğu için hem de ailecek sevdiğimiz için.

      Sil
  9. hepsi de çok güzel Rabbim her şeyi çok güzel yaratmış :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder